Pages

Saturday, February 12, 2022

Dari Blog Ke Telegram

Hasrat di hati untuk kembali aktif berblog, tak kesampaian nampak gayanya.


Bukan bererti saya berhenti menulis, cuma bertukar platform sahaja.


Sekarang ni lebih senang menulis di Telegram.


Yang penting, menulis di Telegram tak perlu pening fikir tajuk...hehe.


Jika ada yang sudi, boleh ikuti saya di Telegram ya!


Klik sini: Nadiah Sidek dan akan jumpa 'Bicara Hati versi Telegram'. Ha, itulah Telegram saya 😉


Terima kasih sudi mengikuti blog saya selama ini.


.

Nadiah Sidek.

Blog kesayangan ini insya-Allah takkan dilupai.







3 comments:

Mama Zharfan said...

for me, blog senang nak refer in the future
tp telegram memang senang nak tulis apa2 random pun, lebih kurang konsep fb dan ig jugak

marina said...

this is a follow link

fuaun said...

Hi, nak tanya mengenai pekerjaan di Australia boleh?