Pages

Monday, July 8, 2013

Salam Ramadhan 1434 H

Selamat menyambut bulan Ramadhan buat semua muslimin dan muslimat. Saya sekeluarga mohon kemaafan andai ada hati yang terluka dengan kata-kata mahupun perbuatan kami. Mudah-mudahan taqwa milik kita bersama...ameen.

InsyaAllah kami di Lincoln akan mula berpuasa esok bersamaan hari Selasa, 9 Julai 2013.



Salam Ramadhan daripada kami sekeluarga di Lincoln, Nebraska.


Nota:

  • InsyaAllah tahun ni Ramadhan kami yang terakhir di bumi Lincoln :).
  • InsyaAllah juga kami akan berpuasa selama lebih kurang 16 jam 30 minit. Doakan semuanya dipermudahkan ya :).



15 comments:

sweet life said...

selamat berpuasa ....^^....
semoga dipermudahkan ALLAH.. amen

mimmie said...

selamat berpuasa kak nadiah.. subhanallah... hampir 17 jam... semoga tabah dan sabar menghadapinye... ;)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

selamat berpuasa nadiah

Siti Asiah said...

Selamat berpuasa Nadiah...moga Ramadhan kali ini lebih bermakna...;)

Anonymous said...

selamat berpuasa... nikmatlah puasa di perantauan puas2 kerana ramdhan terakhir d sana kan...

mummy_icha said...

Wah cepat sehari :-D nanti raya pun cepat sehari la yer..hehe Selamat berpuasa Nadia dan keluarga di sana

lizz said...

Selamat berpuasa..moga kita sambut ramadhan kali ni dengan penuh iman dan taqwa

Khai♥Rin : anies said...

salam ramadan 1434H nadiah sekeluarga

lady lavender said...

Salam ramadhan & selamat berpuasa nadiah dan family :D

~cik atin~ said...

salam ramadhan kareem dari malaysia buat akak sekeluarga :)

Oyis said...

slmt berpuasa utk nadiah sekeluarga. make the most of ramadhan di perantauan, sbb nnt balik sure rindu pada suasana itu (even bab posa yg pjg, honest!)

Nur-nba said...

Selamat Hari Raya Nadiah.. Maaf zahir dan batin.. Lama tak update blog.. Moga Nadiah sihat dan ceria di sisi keluarga tersayang..

~fam~ said...

selamat hari raya kak nadiah. Lama tak update blog. Hehe

Siti Asiah said...

salam,rindunya dengan cerita syakir,syafiyah & raihanah...lama nadiah xupdate cite diaorang. ke sibuk ngemas brg2 nk balik mesia tu?nnt jgn lp cite yea...selamat hari raya nadia,maaf zahir & batin...♥

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com