Pages

Monday, August 23, 2010

Genap 18 tahun!!! Eh, 28 tahun la! ^^

Hari ni (23 Ogos 2010) genap la saya 18 28 tahun!!! Muda lagi, kan? Eheh. Ala, kira muda la tu...muda la daripada suami saya..^_^

Tahun ni saya dapat hadiah lagi daripada suami saya! Sebelum ni dia kata tak nak bagi hadiah sebab saya tak bagi hadiah kat dia masa birthday dia bulan 6 lepas :p. Tapi masa dia balik rumah tadi, tengok-tengok dia bawak balik hadiah untuk saya ^_^. Yay! Thank you abang!


Kad


Waffle maker! Yay...dah kurang dah 1 item dalam wish list saya!


p/s: komen-komen dalam entry sebelum ni insyaAllah nanti saya balas ye. Mood berblogging belum datang lagi. Dah la laptop ni asyik buat hal je beberapa hari ni...lagi bertambah tak rajin nak berblog..

43 comments:

Ummu Sofea said...

Salam
Wah, glamer Nadiah...Ucapan daripada perantauan sudah terbit paper Berita Harian hari ni...

Tirana said...

Selamat hari lahir....Semoga dikurniakan oleh Allah ketenangan dan kebahagiaan

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hepi besday..semoga panjang umur murah rezeki

eheheh..majuk taknak kasi adiah eh? tup2 ade gak kan? besnye..:-)

makcikrehan said...

Happy birthday dear :)

WM??? oh tidakkk... nadiah dah dapat dulu. ini pon wishlist akak tahun ni taww... huwaaa.... lawoo putih...

sweetsal said...

hepi besday nadiah..semoga panjang umur dan murah rezeki..

mamalieyna said...

Happy birthday! moga pnjg umur, murah rezki dan happy2 selalu..

waa best la, dlm kata taknak kasi hadiah tu, dpt gak hadiah! best! ^_^

MAMASYAZA said...

happy birthday nadiah, semoga panjang umo, dimurahkan rezeki n berbahagia bersama keluarga tercinta
best tu dpt hadiahhh

mirah said...

selamat ulangtahun kelahiran ke 28 nadiah. Moga panjang umur dan dalam rahmat Allah sentiasa.

Bestnya dapat wafflemaker tu...eh boleh share harganya? hihi

nieza said...

Happy Birthday nadiah...semoga dimurahkan rezeki dan happy selalu disamping family tersayang.

deena farhana said...

slmt hari lahir kak, moga usia kak sentiasa diberkati :)

xsangke same bulan hari lahir ngn kak nadiah..hehe

yatie chomeyl said...

otanjoubi omedeto nadiah ;)

lina said...

happy birthday nadiah...semoga panjang umur murah rezeki

husna said...

mesti panjang nih wish list kak nadiah...
ekekekek

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Emm, muda lagi tu, jaoh lagi perjalanan. :) Selamat Ulangtahun Kelahiran. Moga panjang umur, murah rezeki. Ameen.

Syigim said...

bestnye dpt waffle maker!! sedapppp :)

selamat hari jadi kpd umi yg sgt comel ni... :)

Ummi Hanie said...

eid milad k.nadiah

erm,smlm da wish kat fb kans..

wow best tu waffle maker

Ros Illiyyuun said...

Salam :)

Akak tak nak ucap ape2 sebab dah bagi kad comel kat FB :)

Jiey^Mien said...

Hepi befday..
Semoga dipanjangkan umo n dimurahkan rezki..
=)

sarahfazalul said...

waffle peanut butter satu! err, sprinkle sikit ngan walnuts ye (^^,)

p/s: birthday present yang best

transformed housewife said...

happy belated bday. Lps ni kena rajin buat waffle la ye. :P

ibunafis said...

heppy belated besday nadiah ;)) jgn nakal2 yea..

idasm said...

selamat hari lahir nadiah. semoga panjang umur dan murah rezeki. seronokkan dapat hadiah...

take care.

Basyirah/ Azura said...

Selamat hari lahir kak.. Semoga akak sekeluarga sentiasa dalam rahmat Illahi..Makan waffle nanti, jgn lupa kami ^_^

Ammi Sara said...

happy besday nadiah!
selamat wat waffle, yummy! eh 28 dah nadiah, akak ingt muda lg dlm 25 g2, hehehe..

Za's said...

Selamat hari tueee.....
hehehhe...rileks la akk, baru 28 kot...:p

h4ni3 said...

bestnya hadiah itu =)

Hamizah said...

sanah helwah,Nadiah..

waffle maker satu drp wishlist akak yg belum tertunai..bila la nak dpt juga

meenlove said...

wafer is my pebret!!
tlg buatkan wafer kacang+cekelat..
hahaha...maen order plak kat cn..

ape2 pon sekali lg..

Selamat Hari Lahir..
semoga berbahagia selalu..disisi keluarga terchenta.. (^_~)

fa10 said...

selamat ulang tahun yg ke 28... muda sgt lagi tu.
lepas ni ada la org buat waffle, taruk aiskrim dan stroberi... sedap

kak mas said...

selamat hari lahir nadiah.. eh, dah ucap kat fb kan.. :) takpela.. ucap byk2 kali pun takpekan..

kedaigambarkami said...

happy belated birthday...mude lagi lah..sy tua dari nadiah rupanye...:)..samalah besday kita bulan 8 gak...except mine is on 31st ni :)..merdeka!bestnye hadiah waffle maker

kat sana malam ke dah waktu sahur skrg ni?

Nadiah Sidek said...

ummu sofea: merasa la glamer setahun sekali..ehehe..

tirana: ameen. tq kak tirana :)

rose: tu la..konon2 nak balas dendam :p

MR: hehe..kenen2 sikit kat cik abg tu :D

sweetsal: tq kak sal :)

mamalieyna: tq mamalieyna :)

mamasyaza: tq kak. dpt hadiah mmg best ;)

mirah: tq kak! nadiah pun tak tahu brp harganya :p

Nadiah Sidek said...

nieza: tq :)

deena: ameen. syukran deena! eh, deena brp hb? lps dah ke?

yatie: err..nak jwb apa ek? thank you je la..hehe..

lina: tq kak lina :)

husna: mcm tau2 je husna ni..hehe..

amirul faiz: ameen. terima kasih :)

syigim: waffle maker yg sedap ke..waffle yg sedap? ehehe..

ummi hanie: tq hanie :)

Nadiah Sidek said...

ros illiyyuun: hehe..tq kak :)

jiey: tq jiey :)

sarah: nnt lps raya ye pesanan dibuat! hehe..

transformed hw: jgn terperp je sudah la :p

ibunafis: tq! takleh ye nakal2? ^^

idasm: tq kak ida :)

azura: tq zura! jgn risau, nnt akk tlg makankan :D

ammi sara: awet muda la tu..ahaks!

Nadiah Sidek said...

za's: apa pulak hari tua...hari muda la :p

h4ni3: best ;)

hamizah: rezeki nadiah dpt dulu. nnt turn akk pulak ;)

meen: tq meen! nak order meh la dtg sini ;)

fa10: muda sgt?? ahaks! waffle mmg sedap dimkn dgn aiskrim..yummy!

kak mas: tq kak mas :)

catlina: oo..anak merdeka ye! senang le nak ingat ;). pukul 8.10 pagi kat Malaysia...sini pukul 7.10 mlm, masih 24hb. belum berbuka pun lg...ada sejam lebih lg..uhuk!

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

hepi belated besday nadiah!

Chik Na said...

hepi belated besday buat nadiah.. 28 tahun tu muda lagi..semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan diberkati allah selalu..

ummiKA said...

Happy belated birthday nadiah... sorry lambat wish... hehehhe same goes to you, mood berbloghop tu pun layu sejak akhir2 ni... ada apa2 ke? hehehehhehehhe semoga diberkati olehNya dan dilimpahkan rezeki yang halal dan banyak... amin....

miesha said...

salam.
selamat hari lahir...bestnyer dapat hadiah : )

Ummi Salsabila said...

Happy belated birthday kak.rmi juga birthday bulan puasa ni ya...

bestnya boleh buat waffle coklat dan peanut hari2.:)

boundaries said...

tu la..hadiah huda pun k.nadiah xbagi....mengada2 je..hihihi

kakyong said...

hei belated besday nadiah.. besnya dpt waffle maker...

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak.Maaf yea lmbt wish.Happy Belated Birthday kak.Moga dipnjngkan umur,dimurahkn rezeki dan dipermudahkn segala urusn.

Wah seronknya dpt hadiah...mesti akk makin rajin buat waffel ni ^_^