Pages

Wednesday, August 4, 2010

Kad dari ibu untuk ibu..

Kad ni saya terima dari Ummu Mishkah. Terima kasih Ummu Mishkah!


Saya nak kongsi juga kad ni buat semua ibu-ibu yang menyusukan anak dengan susu badan. Ambillah ye...tak terlarat nak list semua sekali...ramai sangat..


p/s: masih belum terlambat lagi saya ucapkan 'Happy World Breastfeeding Week to all breastfeeding mom'! Moga azam kita semua nak menyusukan anak sampai 2 tahun tercapai..ameen..

13 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waahh...cutenya...:-)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oh ya..selamat hari menyusu sedunia juga utk nadiah..:-)

husna said...

husna tumpang ameen sekali.
tuk kak nadiah dan ibu2 lain.

sweetsal said...

alhamdulillah..pernah menyusu anak yg bongsu tu selama 2 thn..skrg dh besar panjang..

Sari said...

moga hasrat tercapai n saffiyah akan dpt yg terbaik..

Kaklong Nuzula said...

insya-Allah, bf sampai 2 thn :)

ibu_Arifa said...

aminn..semoga tercapai target 2 thn yer.. saya lagi 2 bulan jer lagi..yey!!

Lady Lavender said...

akak dah cukup setahun tp tak tahu la larat ke tak nak abiskan hingga 2 tahun...rasa mcm dah tak cukup supply aje hee..

kakyong said...

selamat hari menyusu sedunia nadiah...
semoga melimpah ruah rezeki utk safiyyah menyusu selama 2 tahun..
aliya dah hampir 25 bulan BF.. tak tau camno nak wean off... dah 2 tahun lebih, cam2 gaya dia.. maklumlah dah expert... :D

lina said...

happy BF nadiah

Hamizah said...

nak bf juga..tp bila la tuh?

Nadiah Sidek said...

rose: selamat hari menyusu sedunia juga buat rose :)

husna: ameen. terima kasih husna!

sweetsal: mcm mana la perasaan akk ye bila anak2 yg akk susukan dulu tu dah besar pjg..

sari: insyaAllah..ameen..

kaklong: insyaAllah. chaiyok, chaiyok! ^^

Nadiah Sidek said...

ibu arifa: wah, seronoknya! saya lg 5 bln, insyaAllah. doakan saya ye :)

lady lavender: insyaAllah blh tu kak. yakin, yakin! ;)

kakyong: hehe..safiyyah pun dlm kategori expert jgk la kakyong..suka2 hati dia je nak menyusu mcm mana..ummi dia yg kena ikut rentak dia :D

lina: tq kak lina!

hamizah: insyaAllah ada rezeki akk dpt baby nnt. nadiah doakan :)