Pages

Tuesday, March 19, 2013

Abe Ngah Shakir genap 2 tahun

Alhamdulillah, hari ni, 19 Mac 2013, genaplah 2 tahun usia Shakir. Rasa macam baru lagi je bersalinkan Shakir padahal dah jadi abang dah pun dia. Awal-awal Raihannah lahir, asyik tersasul je sebut Shakir :p. Terbayangkan Shakir masih baby lagi. Cepat betul dia membesar. Makin banyak akal, makin banyak keletah, juga makin memeningkan kepala ummi dan papa :p.

Gambar yang diambil ketika di hospital waktu saya bersalinkan Raihannah. Duduk di hospital kerjanya asyik ajak papanya berjalan tawaf hospital je :D.


Shakir yang soleh,
Selamat hari lahir sayang! Jadi contoh yang baik pada adik ye. Sayangi dan hormati kak long. Semoga Shakir sentiasa berada dalam pemeliharaan dan kasih sayang Allah SWT, diterangkan hati, dicerdaskan akal dan disihatkan badan hendaknya..ameen..


19 comments:

Myra Jay said...

Selamat hari lahir abg Shakir, semoga membesar menjadi anak kebanggan Umi dan papa ye sayang ;D

Papa Mifz said...

selamat hari lahir buat Shakir...semoga membesar dgn sihat dan mnejadi anak yang soleh kelak...

tarikh lahir Shakir sama dengan Mifz tapi berbeza bulan...:)

zarra zuyyin said...

Sanah helwa ya shakir...
Moga jadi anak yang soleh

aLyNnZ said...

selamat hari lahir shakir..
semakin hari semakin comel..
semoga menjadi anak yg soleh..
jd abg utk raihannah..

Nieyl said...

Selamat hari Lahir shakir... :)

mirah said...

happy birthday shakir.
Moga jadi anak soleh penyejuk hati ummi dan papa ya :)

mirah said...

happy birthday shakir.
Moga jadi anak soleh penyejuk hati ummi dan papa ya :)

mimmie said...

selamat hari lahir shakir.. semoga menjadi pelindung untuk kakak,adik dan keluarga nti...insya allah..

Nad MamaZN said...

Hepi bday abg ngah shakir!

アヌム said...

comeinyeeee abg shakir ni heeeeee.hepi besdeyy ye..

Siti Asiah said...

selamat hr lahir shakir,moga jd ank yg soleh

Siti Asiah said...

selamat hr lahir shakir,moga jd ank yg soleh

Imah Dinor said...

slmt hari lahir oo esk hari lahir abg amzar plak...

ishamizu said...

Happy bday Syakir! Tak sangka dah 2 thn usianya..tp baby face lg. hehe samalah dgn Zafri ni..;)

sweet life said...

selamat hari lagi shakir.. semoga diberkati dan dirahmati ALLAH..
semoga dipermudahkan urusan dunia dan akhirat... aminn...


kak nadiah.. hehe...
susunan anak akak sama dengan susunan adik-beradik saya...

saya sulung - perempuan
adik lelaki
adik perempuan
adik perempuan
adik lelaki....
...^^....

nanakimie said...

amin...insyaAllah:)

epy belated besday little shakir!xmo naughty2 tau,heeee

xjauh beza besday abang dgn adek kan...19 n 9 mac:)

nurbijen said...

Happy birthday Syakir... Moga sentiasa dengar cakap ummi dan ayah :)

Marya Yusof said...

Happy Birthday Shakir! :)

Berkongsi bulan sama dgn adik ye! Nnt taklah pening nak celebrate birthday sama2 kan :))

Teratak Hami said...

Hensem boy dah jadik abang :-)