Pages

Sunday, September 25, 2011

Video raya Lincoln

Aidilfitri tahun ni meriah sangat berbanding 2 tahun sebelum ni! Alhamdulillah. Video raya pun ada tau ;). Atas inisiatif Syafiq, terhasillah video raya untuk tahun 2011...



Saya tak berucap pun dalam video ni...saya segan..


Saya hanya tengok sekali je video ni...tak boleh nak tengok untuk kedua kalinya. Sebak! *Air mata dah mengalir pun masa tengok video ni...huhu*. Entah apa sebabnya pun saya tak tahu. Yang pastinya bukan kerana lagu. Ada sesuatu yang buatkan hati terasa pilu dan sebak. Sesuatu yang saya sendiri tak dapat rungkaikan.......


Nota: Berterima kasih pada Syafiq atas penghasilan video raya 2011

Nota 2: Ada sesiapa kenal wajah-wajah dalam video tu? :)


14 comments:

~ yus ~ said...

satu hari nanti pasti nadiah merindukan saat-saat ini.

Beraya di perantauan ada keunikan dan keseronokan tersendiri kan...

comel tengok safiyyah dalam buaian tu...

radziah AR said...

suka tgk safiyyah yg xberapa kisah, buat hal dia ye...suka jump ye....si iman pulak macam ustazah2, tudung labuh la katakan....emmm...mula2 tgk,suka,"seronoknya mereka merasai suasana beraya ditempat org", kemudian, terus sedih pilu la pulak ...patutlah nadiah xboleh tgk....
sabar ye...

Affieza said...

Bestnya ada video kngn sendiri...

Acik Erna said...

nadiah..ada sicomel syakir jugak dalam video tu..
video kenangan buat nadiah dan kawan2 nanti..

Teratak Hami said...

Nadiah,
Kenapa tak beri speech? Macam anak dara pingitan berdiri di pintu shj.

Satu hari nanti mungkin Nadiah akan merindui saat2 ini :-)

idasm said...

mmg terasa sayu je tgk vc ni...

apa2 pun safiyyah maintain cute!!

dinor's family said...

comeinya safiyyah....meriahnya raya walaupun d perantauan...

eB ezrin said...

comeiii :)

lina said...

salam nadiah - apa pun perasaan nadiah itu adalah nikmat ALLAH. Pasti nya suatu ketika nnt pengalaman beraya di luar negara adalah kenangan yg teramat indah dlm hidup nadiah dan keluarga....Take care nadiah!

So Shy Lady said...

meriah meriah smua nmpak gmbira tp dlm hati ofcos hy tuhan sj yg tahu...

truja nye saffiyah duk tunggu kek ;D cubit kang. siap bkbaya tu omeyy

Nadiah Sidek said...

k.yus: tentunya nadiah akan merindui saat2 beraya di rantau orang :)

k.zie: safiyyah memang suka buat hal sendiri :)

affieza: video kenangan :)

k.erna: a'ah, terselit juga ;)

teratak hami: nadiah segan la kak..huhu. tak perasan pun perakam menghala ke nadiah masa kat pintu tu..dah jadi macam berlakon pulak :p

Nadiah Sidek said...

k.ida: ;)

dinor's family: tahu ni memang meriah sebab makin ramai melayu kat sini :)

eb: :)

k.lina: betul tu kak

so shy lady: cubit la :p

アヌム ちゃん said...

meriahnya ramai betul warga lincoln ye..kalau akak bg speech boleh dgr suara..heeeee

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

bakal wife Dr. ni .... semoga dpt habiskn pengajian dgn jayanya yea ... Hanie tingin gak hubby further study kat luar tp beliau xmau ... apo nak buek tp yg penting dah tamat belajar..alhmdllh ... ;)