Pages

Monday, March 26, 2012

Kembara berakhir

Alhamdulillah, kami (saya sekeluarga berserta 2 orang undergrad students; Irfan dan Anzari) selamat tiba di Lincoln tengah malam tadi (waktu Lincoln). Cuti seminggu (Spring Break) kali ni kami habiskan di bahagian barat USA pula. Letih tapi menyeronokkan. Tak puas lagi rasanya mengembara. Ikut hati nak je sambung lagi perjalanan :p.


Nota: Sebelum bercuti kali ni saya tak sempat nak buat entri berjadual. Nak blogwalking sepanjang minggu lepas pun tak sempat.


8 comments:

Lady Lavender said...

waaa...seronoknya balik jejalan lagi :-)

nanti update yea..

Affieza said...

bestnya pergi bercuti lg...hehe

ummi_ziz said...

Wah bestnya!
Kami pOn tak sabar nk tour Europe mgu depan ni hehe

Nida said...

Timbalah pengalaman sebanyak yg mungkin sementara masih dirantau orang

Kamalia said...

sangat best tu dapat pusing2 satu amarika..hehe
kami takdan l;agi nak jalan-jalan..huhu..orang tu is super busy..:(

syazana said...

wah bestnyaa. update tau nnt! ternanti2 akak update setiap hari :P

Acik Erna said...

lepas ni menunggu n3 jalan2 beserta gambar dari nadiah

nanakimie said...

syoknya jalan2..huhu......mesti da byk tempat sis p kn:)