Pages

Monday, January 2, 2012

Puteri salju genap 3 tahun

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah. Hari ni (2 Januari 2012) Safiyyah genap 3 tahun usianya.

Sementara masih di US ni boleh la gelar Safiyyah si puteri salju. Balik Malaysia nanti tak relevan le dah...hihi..


Doa ummi dan papa agar Safiyyah menjadi hamba Allah yang beriman lagi bertaqwa, anak yang solehah, serta kakak yang baik yang sentiasa menjadi contoh ikutan pada adik(-adik)...ameen..


Nota: Saya baru perasan gambar-gambar dalam entri lama tak boleh ditengok. Rupanya ada kaitan dengan Google+. Kena setting public baru boleh tengok. Belum mahir dengan Google+ lagi



31 comments:

blog-tips-kurus said...

hai si cilik comel,
jelesnya tengok dia main salji. huhu!
kita main kat Shah Alam jeeeee... ;)

awjan said...

kakak dah besar..bleh jaga adik dah...comeinyer safiyyah&syakir...putih gebu...
(moga baby cikwa dlm peyut ni segebu safiyyah n syakir juga)....amin

Izan Ishak said...

happy birthday safiyah...

Dalila Hamid said...

seronoknya ddk US.... trgin main salji... selamat tahun baru!! moga puteri salju menjadi anak yg dpt membanggakan kedua ibu bapa.. :)

sweet life said...

safiyyah makan tak salji tu kak?
:D

radziah AR said...

suka la puteri salju dpt pegang saljinya.... eee tak sejuk ka ... tanpa sarung tangan ...
hepy bufday ya safiyyah

Fazlinil Irma said...

sanah helwah ya jameelah..!!

balik msia nnti jd puteri aircond. hikss. ;)

nanakimie said...

happy birthday little saffiyah!hehe......rajen2 tolong umi ye besa nanti:)

Nur-nba said...

Happy Birthday Safiyah.. moga membesar jadi nak yg solehah dan berguna pada agama, bangsa & negara.

Tentang Google + tu, Kak Nur pun tak mahir.

hasnisyakila said...

selamat hari lahir kak long safiyyah...

moga jadi anak yang solehah untuk ummi dan papa, serta kakak untuk shakir dan....^^

HuMayRah HaYatI said...

happy besday Safiyyah...

Zefa NorAsmara said...

Selamat ulang tahun Safiyyah yg comel.. semoga menjadi anak yg solehah, cemerlang di dunia dan akhirat.. :D

mamalieyna said...

selamat hari lahir safiyyah..~ jd anak solehah ye..adik pun comel..lama tak jln2 ke sini..hu~ ^_^

Lady Lavender said...

hepi besday puteri salju :-))

semoga doa ummi & papa termakbul..

firahadifa said...

happy birthday girl..

ishamizu said...

Happy birthday safiyyah!!
Cantik gmbr tu..puteri salju sguh ni hihi
Kt London tade salji la thn lps kiki

KhaiRin - anies said...

happy belated birthday

Mukminah Wahab said...

Happy Belated Besday Kak Safiyyah comel..semoga menjadi anak yang solehah..^^

from
auntie meen

p/s: tetibe rasa dah jadik makcik2..hahaha.

incik said...

happy birthday safiyyah!moga one day, sy dapat anak cute mcm safiyyah..=)

EEFFAH said...

safiyyah,
moga jadi anak yang soleh untuk umi dan papa
dan kakak yg baek utk shakir ;)

LadyBird said...

ameeennnn.... :)...

smg menjadi anak solehah.. penyejuk mata ibu ayah..

aLyNnZ said...

hepi belated besday saffiyah si puteri salju..ala lau dah balik mesia pun still bole carry nama puteri salju tuu..

Papa Mifz said...

kecik2 dah main salji..jeles den...huhu

Asmara said...

hepy besdey! moga terus sihat membesar dengan sempurna. Amin..:D

Nadiah Sidek said...

blog-tips-kurus: rezeki :)

awjan: saya aminkan juga doa tu :)

k.izan: terima kasih :)

dalila: ameen. terima kasih atas doanya :)

sweet life: tak :D

k.zie: dia tahan la kak zie. ummi dia yang tak tahan :p

Nadiah Sidek said...

irma: tu pun kalau kat rumah ada aircond :p

k.nur: ameen. terima kasih doakan safiyyah :)

syakila: ameen. mudah-mudahan hendaknya. terima kasih :)

k.yati: terima kasih :)

k.zefa: ameen.. :)

mamalieyna: hee..takpe. senang-senang nanti datang la lagi :)

Nadiah Sidek said...

lady lavender: terima kasih :)

firahadifa: terima kasih :)

izu: eh, takde salji ke?

khairin: terima kasih :)

meen: alhamdulillah, meen sedar diri meen dah tua. hihi..

incik: hehe..

Nadiah Sidek said...

eeffah: ameen..

ladybird: ameen.. :)

alynnz: boleh ek? :D

papa mifz: besar nanti dia bukan ingat pun dia pernah main salji :p

asmara: ameen. terima kasih :)

husna said...

hepi besday safiyyah!!
kirim peluk cium kepada si puteri salju!

kakyong said...

hepi besday ke3 safiyyah... kejap jer dah 3 tahun..

nota: tu lah sebab kakyong masih guna profile google, x tukor ke profile google + pun..

Myra Jay said...

happy besday buat Saffiyah moga jadi anak kebanggaan suatu hari nanti