Pages

Monday, April 2, 2012

Spring has sprung!

Sebahagian daripada gambar-gambar bunga yang sempat saya ambil sewaktu makan angin 2 minggu lepas :)












Nota: Musim bunga tahun ni pun sedikit pelik. Cepat sungguh panas. Dah macam musim panas pula sekarang ni padahal baru je masuk musim bunga


16 comments:

Izan Ishak said...

cantiknya bunga2 yg dah berkembang tu...

Asmara said...

cantik! tp mcam dah panas sgt dah kat sana. bunga pun nmpk agak kelayuan mybe panas sgt kot. anyway tetap cantik bunga2 yang kalerful ni kan.;)
*tmpt saya masih bersalji tp tak lebat dah, Mei nnti baru betul2 masuk spring.

yatie chomeyl said...

sini sejuk lagi nadiah..bawah 15deg lagi.kalau summer kat sini dah 30 lebih huhuhu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

MasyaAllah.. comelnyer.. =)

NzA said...

cantiknya bunga2 kembang mekar tu...skrg ni musim pn dh brcelaru....

Ummi Hanie said...

cantiknya... subhanallah... Hanie teringin sgt nak gi luar negara masa musim bunga tau...

transformed housewife said...

kalau masuk Spring, mmg acara mengambil gambar bunga adalah acara wajib.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah! dah masuk musim bunga...
Suka sangat tengok bunga yang cantik2 itu... sebab tu suka BW pada blogger yang tinggal di bumi empat musim...

KhaiRin : anies said...

xberkelip mata sy!

Nur-nba said...

Cantiknya bunga2 ni Nadiah.. :) Memang tak berkelip mata melihatnya.

SyUhAdA said...

cntiknyer..

nhanunmr said...

MashaAllah tabarakallah!

Kamalia said...

bestnya nadiah,dah masuk spring..
eh,sakura pun dah kembang ke?*sakurakan tuh?*

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

colorful
kawaii desu ne
ai suka spring
this weekend baru nak kuar tgk bunga kot

radziah AR said...

bunga ke 3 & ke 5 mcm ada kat malaysia,
bunga ke 7 tu, mcm bunga senduduk je, ada juga ke kat sana?

deno said...

cantiknya bunga2... beruntung dapat pegi sana... :) deno folow lah blog nie... :)