Pages

Wednesday, May 18, 2011

Wordless Wednesday: Gaya tidur masa kini

^_^

36 comments:

husna said...

cayalah safiyyah!
tidur dengan penuh bergaya sekali.
ni punya gaya boleh tahan lama mana tidurnya?

CT said...

comelnya....!!! :)

ct N honey said...

ada tabiat tidur sambil berjalan ke?
7 novel bakal diadaptasikan kepada telefilem

mama maman said...

keh..keh... mcm2 gaya ye...:)

cikmimmie said...

safiyyahhhh..kelakar la kamu nie.....tidur dengan macam2 gaya...huhu..comeelll

Mama Syamil said...

gaya tidur yg sangat comell... hehehe...

Teratak Hami said...

comelnya.
Bangun tidur terus catwalk sebab dah ready dah tu...

ibu syafiq said...

assalam...
comel'y dia...
blh plak tdo cmni kn...?magic...

Myra Jay said...

herhe, mmg penuh bergaya, jes kepala je teyleng ha..:)

Izan Ishak said...

Pheewwiiittt... ada gaya tu!

dinor's family said...

ngantuk sgt la tu...tp kiut sgt..

lina said...

salam nadiah - comel jer lagak nya ...nnt dh besar boleh tengok aksi masa kecil :)

yatie chomeyl said...

stylo nya gaya tdo safiyyah ehehe

Acik Erna said...

assalam nadiah..tidur berdiri tu.
dah ngantuk sangat ke,

transformed housewife said...

special pose! hehe

Hamizah said...

penat jaga adik kot..xsempat nak cr bantal..

nurizzo said...

comel nye kakak safiyyah
hehe
macam2 gaya tidurnye

Liyana Mujahid said...

mak aiii..santai je safiyyah ni.
hahaha

Fana Flora said...

sebenarnya dia tengah pose nak tangkap gambar tu. hihi comel je safiyyah ni :D

Lady Lavender said...

uishh..bergaya sungguh tido cik safiyyah ni..pandai lah tu control badan tak jatuh :-)

Rafidah said...

tiap kali Nadiah upload gamba Safiyyah tido mesti Fidah gelak besar.. hikss

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

tido gaya model hahha~~

eB ezrin said...

terer tuh?... camner leh tido g2 eh?... cute ;p

Affieza said...

Cayalah Safiyyah sambil berdiri pun boleh lena..hehe

bersama kak Es said...

ekekeke

ni la namanya kenikmatan tido
sambil berdir pun jadik :)

Aleyn said...

Ni confirm penat bebenor ni...

Huda said...

err..xpenat ke tu kak? adeh..sian lak tgk letih bebenor :)

Nadiah Sidek said...

husna: lps ambil gambar, papa dia angkat letak atas katil :D

ct: :D

ct n honey: takde :)

mama maman: hehe..

cikmimmie: hihi..

mama syamil: ehe..

teratak hami: catwalk?? hahaha..

ibu syafiq: tu la pasal

MJ: kepalanya lentok atas kerusi :D

Nadiah Sidek said...

k.izan: ngee~

dinor's family: mmg ngantuk sgt tu

k.lina: tu la kak..mmg nak tunjuk bila dia besar nnt. hihi..

yatie: stylo habis :p

k.erna: a'ah..dia ngantuk sgt le tu kak

transformed hw: hehe..

k.hamizah: penat main ada la kak :D

nurizzo: dia tidur mmg mcm2 pesen :D

liyana: haha..

Nadiah Sidek said...

fana: ^_^

lady lavender: tu la kak..boleh dia tidur berdiri mcm tu

rafidah: hehe..

cik yah: hahaha..

eb: safiyyah je yg boleh jwb camne dia boleh tidur gitu..hehe..

affieza: kagum tak? :p

kak es: hehe..

aleyn: mmg letih sgt tu

huda: kejap je dia tidur berdiri mcm tu. papa dia angkat letak atas katil pulak ;)

Za's said...

hahaha...cute!!

Mukminah Wahab said...

CUTE!setakat tido posing takpe lagi..jangan ada penyakit berjalan dalam tido sudah yg tu bahaya..huhu.

Nur-nba said...

Salam.. Alahai.. Cutenya pose dia.. Nadiah, memang dia selalu tidur macam ni ke??

Kamalia said...

hahaha..ni mesti kes duk tahan mata ni..dah mengantuk,xnak tdo ye..tpkan nadiah,sungguh cute ok..siap posing bagai lagi tuh..

sakila's craft said...

byk dah koleksi gaya tidur safiyyah ni... ;)


n3 terbaru kakyong
Asmara 2 episod 12…. cepatlah hapuskan derita Zaliya
Menang strawberry white coffee GA Eyriqazz@GTO
NOra Elena–review episod 3

kakyong said...

alamak tersilap id la pulak.. lupa nak sign-out blog sakila.. huhuu.. komen yg atas tu kakyong tau...