Pages

Wednesday, May 4, 2011

Wordless Wednesday: Menu selepas pantang

Nasi lemak + ayam goreng berempah


Pineapple upside down cake


Tempe goreng berlada


Kuih cara manis


Alhamdulillah..
Nikmat! ^_^

26 comments:

NBY said...

ha3...ya nikmat~ha3

Sulam Kaseh said...

Menu ni, org mengandung pun susah nak dapat ni.. hihi..

Zefa NorAsmara said...

Nadiah dah habis pantang ya, kejap je masa berlalu kan? Alhamdulillah, sedap2 semua menu tu.. :-)

Anamarza said...

same la, sy pun baru abis pantang, macam2 dah makan (*_^)

cikmimmie said...

lepas geram ke kak...macam2 menu..sedappp..

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh nampak sedap sgt pineapple upside down cake tu...teringinnye nak rasa

Rosie Rose said...

wah wah wah.... leh makan ke benda bregoreng dan cili2 tu? siap ada tempe berlada tuuuu... fuh fuh~

Hamizah said...

aduh..sajalah nak bg org berpantang terliur ye..

Lady Lavender said...

haaha..mcm org lepas perasaan aje :-)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lepas gian ye? eheheheh

OneSimpleMother said...

wah.. meriahnya. melepas dendam nampaknya.. hehehe..

kakyong said...

Alhamdulillah.. sedap2 belaka.. terasa di tekak ku ini.. ;)


n3 terbaru kakyong
Asmara 2 episod 9 – kembang mula mekar di hati ku
Percuma simple header mode rajin menjawab tag

Suhana Shahril said...

perggghhh...kuih cara tu nmpk marbelesss

Acik Erna said...

assalam nadiah..amboi..macam2 menu lepas pantang...he he..seronoknya makan.
tapi kan..mana nadiah dapat tempe ye.

NuHa said...

kak nadiah...bestnye..tempe tu mcm sdp je =)..kat sana ade jual tempe ek ..

Izan Ishak said...

kak izan pulak yg teruja tgk semua ni... sedap!!!

dinor's family said...

wah meriahnya...happy lps pantang ye...

purplesonata said...

Ya Allah,sedapnyeeeee ^_^

fa10 said...

dh habis pantang? Tahniah!
sakan tu dia masak!

Ummi Salsabila said...

wah,nikmat! tempe sambal paling kecur!

Cikyan bini MrRuffey said...

betul2 balas dendam ni..kek tu..buat ai terliur tau..

Nadiah Sidek said...

NBY: hehe..

sulam kaseh: apa susahnya kak mah..kat malaysia lagi senang..beli je..hihi..

k.zefa: a'ah, dah habis pantang dah ;)

anamarza: mesti balas dendam tak dpt mkn masa pantang, kan? ehe..

cikmimmie: hihi..balas dendam la jgk kot

mamasyaza: insyaAllah nnt nadiah kongsikan resipi boleh la akak buat sendiri nnt ;)

rosie rose: tak buat pedas sgt pun :)

Nadiah Sidek said...

k.hamizah: erk. hihi..sori kak. ala..akak pun tak lama lagi dah nak habis pantang kan :D

lady lavender: ye la kak..sebulan lebih tak dpt mkn yg favorite tau..uhuk!

rose: lps gian gini takpe..ehe..

OSM: hihi..

kakyong: tgk gmbr je dah terasa kat tekak ek..ehe..

k.ana: kena rasa dulu kak ana ;)

k.erna: tempe ada jual kat sini kak tapi frozen la

Nadiah Sidek said...

nuha: favorite akak tu ;). yup, sini ada jual tempe

k.izan: kena rasa dulu kak izan..baru boleh tahu sedap ke tak ;)

dinor's family: happy sgt! hihi..

purplesonata: uik..tak rasa lagi dah kata sedap? :D

k.fa10: balas dendam kak fa10 :p

ummi salsabila: sambal tempe favorite akak ;)

cikyan: alahai..terliur ek?

nba-Nur said...

Salam. Waduh2 enak sungguh juadahnya.. Lepaskan geram ke ni Nadiah sebab tak dapat makan waktu berpantang.. hehehe

bersama kak Es said...

hahaha kemaruk sudah~

macam raya pulak ek lepas pantang
...sabo je la