Pages

Monday, January 21, 2013

Berkenalan dengan si ketam

Salah satu aktiviti si anak teruna bulan lepas. Berkenalan dengan ketam ^_^.


Mula-mula tengok dulu. 


 Lepas tu cuit-cuit sikit.


Dah berani angkat! Bravo! ^_^


Si ketam ni hidup lagi ni cuma dah terlalu lemah...dah tak mampu nak mengetip dah...tu yang berani bagi Shakir pegang. Sengaja nak bagi dia kenal ketam dan nak tengok reaksinya. Safiyyah masa ni baru bangun tidur...buat tak layan je dia apabila ditunjuk ketam padanya..tengah mamai lagi..hihi..


Muka puas hati dapat pegang ketam ^_^.



Selingan:
Ada produk tambahan di Wans Wanz Shop. Jemputlah ke sana :). InsyaAllah lepas ni akan dimasukkan juga beberapa jenis car seat dan breastpump :). Tempahan untuk shipping hujung bulan Februari ni masih diterima. Kalau lambat, kena tunggu shipping seterusnya dalam bulan Jun, insyaAllah.

7 comments:

lady scooter said...

salam... lama tak menyinggah kat sini. makin gebu tengok pipi si kecik tu..he3...

dia pegang kat celah sepit?

nanakimie said...

hehe,mujur ketam tu xgigit shakir:) bravo la shakir^-^

Nad MamaZN said...

Berani la.shakir ni! =)

lady lavender said...

anak lelaki mesti berani kan Syakir :-)

mamalieyna said...

Ihiks...muka puas hati :-) comel !

Papa Mifz said...

ingatkan kena katip tadi...den pun cuak nak pegang ketam...hehe kalau dah lemah berani lah...:)

transformed housewife said...

brave boy!