Pages

Tuesday, January 29, 2013

Pakai kopiah tapi...

...peha terdedah! :p


Dia sendiri yang pakai kopiah tu. Kalau pakai kopiah mesti ke depan kopiahnya sampai nak tutup mata..hihi. Kasut pink tu kasut kak long dia dulu :D.



Pesan ummi:
Kawasan antara pusat dan lutut wajib ditutup bagi lelaki ye Shakir. Kopiah tu sunat je. Kecil ni tak apalah. Dah baligh nanti tak boleh pakai macam ni dah.


15 comments:

Nieyl said...

ala..tomey nyer...tapi awat nyer pendek tu dear...hehe~

Nad MamaZN said...

Hehehe...comell!
=)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Hikhik cute x pa sbb mummy yg kasi pakai ni
Shakir ikut jer mum ngeee
U due biler babe???

Siti Asiah said...

comei je syakir ni, lawak je pakai kopiah tu...;)

アヌム said...

alolooo..comellll..huhuu

RULZA said...

Assalamualaikum nadiah

Pakai kopiah tapi cekci....
:)

Mixed-family in da house.... said...

kihkihkih...syakir syakir....sweet!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

hahaha budak comey ni... nak kena cubit pipi tu :D

Jemarisuri said...

comei...dan cekci...hihi

nurbijen said...

budak kecil nampak sweet jer pakai apa pun :)
Syakir, ingat pesan ummi tau!

Wan Jun Smile said...

nanti bila dia dah besar baca balik blog ummi dia nie mesti dia malu + kelakar tgk gambar nie... hahahahaha

All about a journal said...

Haha..pesan ummi tu yang comel..macam model kopiahnya..^_^

Papa Mifz said...

comel...tapi sexy sikit...hehe

athirahariffin said...

jadi anak soleh ye syakir sayang :)

p/s : nanti besar baca ye ni dik, akak pesan ni :)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

chomell...