Pages

Monday, April 15, 2013

Spring is here!










Nota:

  1. Kesemua gambar diambil oleh suami saya. Saya tukang upload dalam blog je...hihi..
  2. Dah masuk musim bunga pun salji masih turun lagi. Terakhir adalah pada Khamis lepas. Panjang pula musim sejuk kali ni (musim sejuk di musim bunga?). Masing-masing dah tak sabar nak panas. Dah panas nanti masing-masing tak sabar nak sejuk pula ^_^.
  3. Tak sabar nak habis pantang...nak ambil gambar dan menikmati musim bunga sepuas hati. Musim bunga ni insyaAllah musim bunga terakhir buat kami sekeluarga...sob, sob...



9 comments:

Nieyl said...

wah~dah nak abis pantang dah yea...
lepas nie bebas la leh kuar jenjalan..amek gambar.. :)

Siti Asiah said...

wah, terharu plak dengar Nadiah cakap musim bunga ni yg terakhir...dah nak balik Mesia yea. Mesti akan rindu suasana kat Colorado kan pasni...selamat berpantang. Camne ye cara berpantang kat luar negara tu. Nnt Nadiah wat post pasal berpantang kat l/negara boleh?...;)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Musim bunga kan kesukaan Nadiah... mesti tak sabar nak keluar ambil gambar Sendirikan.. nanti kongsi sama ye sbb akak pun suka ;-)

Khai♥Rin : anies said...

kalau tanam kt mesia, agk2 hidup x? ;-)

Khai♥Rin : anies said...

kalau tanam kt mesia, agk2 hidup x? ;-)

mummy_icha said...

cantik dan sejuk mata memandang :-))

nurbijen said...

betul lah, musim bunga terakhir yg bersalji.. hihihi
Wah dah nak balik for good, mesti rindu spring time lepas ni :)

ishamizu said...

Cantik! Kt sini pon baru bmula the real Spring..hehe

Anonymous said...

saya pun sedih bila kata musim bunga terakhir sbb pass ni susah la nk tau perkembangan di sana... suka tgok blog ni sbb crita pasal2 hal2 d sana.... dpt gak pengetahuan walaupun x pernah g sana kan.... nadiah kira btuah sbb dpt pgalaman d sana...