Pages

Wednesday, April 17, 2013

WW: Tidur berjemaah


Situasi yang jarang berlaku di waktu siang.
Aman sekejap dunia apabila tiga beradik ni tidur serentak ^_^.




18 comments:

annur said...

comel je semua tidur.
follow blog akak sejak Safiyah lahir lagi. hehe :)

Asyifa Mustaffa said...

mmg aman dunia klau dpt smua tdo serentak....

Siti Asiah said...

Boleh wat keje rumah tanpa gangguan kan, tapi sunyi plak ...sweet je diaorang tido sama2...:)

Izan Ishak said...

bila semuanya tidur... ummi pun boleh rileks sikit kan.

aritu kan nadiah, ada satu hari 5 beradik tidur berjemaah kat ruang tamu. yg abang2 tu mmg penatlah sbb balik dari sekolah. dgn zayyan pun layan tidur jugak bila tgk semua abg2 tido.

Nad MamaZN said...

Comel tenang aman

Jemarisuri said...

bestnye tido ramai2..hihi
mamanya tak tumpang sekali ke?..hehe

All about a journal said...

Wah...nampak begitu selesa dan best...@_@

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Ummi nya tak jemaah sekali ke :D

Masa ni lah boleh buat kerja Nadiah :)

ishamizu said...

Hehe sure aman tu..best la ummi dpt suasana aman walau skjp, izu klu tiga2 ada kt rmh mmg tak dpt la sbb Zahin tak pnh tdo siang huhu

Papa Mifz said...

jemaah yg comel...:)

nurbijen said...

saya tgk pun teringin nak join sekali :)

Teratak Hami said...

cute :-)

mama lieyna said...

Tenang dibuatnya.. :-)

aLyNnZ said...

Alolo cumelnyer..elok je 3 beradik ni tido..ummi boleh tarik nafas jap kan..yg baby tu pun geram je nengok elok berbedung..

athirah Safarudin said...

cmelnye bertiga :)

~fam~ said...

comel je tengok anak-anak kak nadia.

Salam perkenalan kak nadia:)
harapnya kita boleh berkawan.
Hehe

eB said...

lahai comelnyer :)

penyisir rambut said...

kecik2 ni riuh rendah la nanti..seronok adik beradik ramai ni...
saya ade follow youtube dgn facebook Malay Usa..akak cuba search...dorang ceritakan kehidupan masyarakat melayu dkt usa...seronok tgk...