Pages

Thursday, April 15, 2010

Award: Top Blogger 2010

Hampir terlupa saya ada dapat award ni...




Thank and link the person that give you the award
-> Kak Sari, Farhana, kak Sweetsal dan Nonie....terima kasih banyak-banyak ye! Lain kali bagi la award lagi sengihnampakgigi


Pass this award onto 20 bloggers you've recently discovered and think are fantastic..
-> Chik Na
-> Deena Farhana
-> Syigim
-> Yatie Chomeyl
-> Ummi Nor
-> Sarah
-> Eeffah
-> Kak Pija
-> Mama Zakwan
-> Drama Mama
-> Ibu Rafiq
-> Qaseh Mas
-> Kak Yong
-> Meen
-> Ummi Aisyah
-> Ummu Mishkah
-> Kak Fa10
-> Kak Mirah
-> Ibu Arifa
-> Fairus

Sudi-sudilah ye terima award ni senyum


p/s: sape-sape yang belum pernah terima award daripada saya, sabar ye...insyaAllah lain kali (kalau saya dapat award lagi la..ehe..) saya bagi pulak kat kalian kenyit

17 comments:

EEFFAH said...

syukran kak nadiah...
kim salam kat safiyyah ya..=)

yatie chomeyl said...

mekaceh2x

ibu_Arifa said...

terima kasih..saya lum dapat lagi award ni.. sukanyer.. yey!

~: UmmiNor:~ said...

ahaks padanlah makan asyik tersedak..namaku naik rupanye...hehehe tq tq...

meenlove said...

terima kasih akak!!!
pestyme dpt award mcm nih...hik3.

ummiaisyah said...

tenkiu2..heheh..baru belajar nak berblog..silakan bagi tunjuk ajar (macam ayat sinchan lak).award tu nak kena kena amik sidiri ker?(logik tak soklan tur??)Anyway thanx alot..

sarahfazalul said...

thanks kak nadiah..bisa mengubat hati saya yang duka lara

qaseh mas said...

salam sis Nadiah
syukran jazilan atas ingatan
sis ni,insyaAllah nanti saya
ambil ya.
semoga Allah berkati pertemuan maya kita ini.amin

Syigim said...

wowwwweee... dpt award.. thanks puan nadiah :P

kita pun ade award nk kasi..tp tu nanti2 lah kita announce ;)

Nadiah Sidek said...

eeffah: afwan :)

yatie: sama2 kasih ;)

ibu arifa: tau mesti ibu arifa suka punya dpt award ni. hihi..

umminor: sampai tersedak ye :D

meen:

ummiaisyah: a'ah, ambil je sendiri. save award tu kat kamputer pastu nnt upload kat blog. awal2 berblog dulu pun sy tak tau juga. belajar skit2, lama2 pandai la ;)

sarah: alahai..masih berduka lara lg ke? meh share ngan akk meh apa mslhnya tu :)

qaseh mas: ameen.. :)

deena farhana said...

alahaii....dpt second award dr kak Nadiah yg shomel ni...timekasihh kak.... :)

fa10 said...

terima kasih, nnt akak publish ye

incik said...

salam..kak..upload la gmbr safiyyah kak..nak buat penyejuk hati saat tension2 nk exam ni..huhu

Nadiah Sidek said...

deena: sama2 kasih :)

fa10: sila..sila..

incik: sudah upload. walaupun tak byk, ok la, kan? safiyyah pesan jgn tension2 ^^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dpat award ye..thanx..:-)

kakyong said...

\terima kasih atas ingatan ni nadiah.. terharu..!!
nanti kakyong tepek.. angin menepek award belum mari... ;)

kakyong said...

sudah bayar hutang.. award telah ditepek

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/06/top-blogger-award.html