Pages

Sunday, June 12, 2011

M.A.L.A.S.

Malas nak update blog. Malas nak join giveaway/contest. Malas nak upload gambar di Facebook.

Sejak bersalinkan Shakir malas sungguh la buat ketiga-tiga perkara tu. Entah kenapa. Urat-urat rajin buat 3 benda tu dah putus agaknya masa bersalin :p. Update blog pun pendek-pendek. Kalau boleh nak buat wordless je untuk setiap entry. Aci tak buat wordless je memanjang? :D

Nak join giveaway/contest laaaaaagi la malas! Dah bersawang dah pun blog contest tu. Maaf ye pada semua yang tag dan ajak saya join GA/contest. Buat masa ni saya rehat dulu daripada join GA/contest. InsyaAllah angin rajin datang semula nanti saya join ye ;)

Shakir dah nak masuk 3 bulan baru nak upload gambar-gambarnya di Facebook. Tu pun sebab ada kawan-kawan yang tak tahu Safiyyah dah ada adik. Diorang siap suruh bagi Safiyyah adik padahal adiknya lahir dah bulan 3 lepas. Hihi..

Entry percutian saya sekeluarga baru-baru ni insyaAllah nanti saya buat ye. Paling cepat 1-2 hari lagi. Kalau tak, minggu depan. Kalau tak jugak...bulan depan. Kalau bulan depan pun takde lagi, tahun depan la kot. Haha. Gurau je :D

15 comments:

Irfan said...

nak tgk..... gmbr2 new york.... >.<

Huda said...

huda pun kadang2 malas sama :)

Acik Erna said...

nadiah mood malas dah datang ye..

eB ezrin said...

eB nih mls nk join CGL.. x tau naper

fa10 said...

kita dlm mood yg sama la....
knp ek?
bila balik mesia nnt sah2 la blog ni terkubur!

Ummi Salsabila said...

penyakit M tu mmg kdg2 dtg.mcm dtg bulan juga.Kehkehkeh..

dinor's family said...

kita pun kadang2 malas gak...dgn krj rmh lg....

Rafidah said...

ke sebab umi asyik berkepit je dengan shahir.. hiks

ishamizu said...

Samalah kita! Sejak ada bb ni nk bkepit je..tk smpt nk update! tp tk update cpt2, lama2 basi lak citer. :D Tp Tiap2 hr byk je benda blaku, cuma tk tkejar je nk update. huhu. Tk pela, kita update slow2 yea. ;))

ishamizu said...

Samalah kita! Sejak ada bb ni nk bkepit je..tk smpt nk update! tp tk update cpt2, lama2 basi lak citer. :D Tp Tiap2 hr byk je benda blaku, cuma tk tkejar je nk update. huhu. Tk pela, kita update slow2 yea. ;))

aLyNnZ said...

komitmen semakin bertambah yer nadiah..klau dulu hanya saffiyah skrg ada shakir comel..xper take ur time nadiah..at least update blog tau..

Abah Yie&Ummi Na said...

ummi pun pernah terkena penyakit MALAS ni dulu hehe

~ yus ~ said...

memang ada masa mood malas tu datang nadiah. Takpe take your time...:)

Nadiah Sidek said...

irfan: sabar ek :D

huda: kan?

k.erna: a'ah :p

eb: sama la..malas gak. 1 pun tak join dah

k.fa10: musim kot :p

ummi salsabila: mcm dtg bulan? hahaha..

Nadiah Sidek said...

dinor's family: kdg2 mmg jadi malas update, kan?

rafidah: hehe..mana ada berkepit je

ishamizu: tu la..kang update citer dah basi sgt pun tak best gak

alynnz: bertambah tapi takde la sibuk pun sbb duk rumah je. ehe..

ummi na: penyakit ni mmg akan melanda semua org agaknya :D

k.yus: mmg pun kak