Pages

Tuesday, July 5, 2011

2nd Summer Trip 2011!

Alhamdulillah, saya sekeluarga selamat sampai di Lincoln tengahari tadi setelah 4 hari 3 malam pergi makan angin ^_^. Takde perancangan awal pun nak berjalan-jalan buat kali yang ke-2 masa musim panas ni. Alang-alang nak bertemu kawan yang datang dari UK, kami ambil kesempatan la berjalan-jalan lagi. Kebetulan Isnin baru ni (4 Julai) cuti umum sempena Independence Day.

Nanti la saya cerita ke mana pulak kami pergi dalam 2nd Summer Trip ni. Nak habiskan dulu cerita 1st Summer Trip yang tak habis-habis lagi tu..huhu..

5 comments:

eB ezrin said...

wah... nak souvenir ;p
have fun ya :)

Oh My Journal said...

err..nak jeles ley..huhu...

take care kak

Izan Ishak said...

oohhh...gi jalan2 lagi ye nadiah.. patutlah blog senyap je.

Huda said...

bestnye jalan2 :) nnti update cite jalan2 ok :)

Nadiah Sidek said...

eb: letak gambar2 jln2 kira souvenir jgk la ye..ehe..

oh my journal: jgn jeles! hehe..

k.izan: a'ah, tu sbb senyap je. tak sempat nak buat scheduled post

huda: ok! ;)