Pages

Saturday, July 30, 2011

Salam Ramadhan dan pesanan Shakir

InsyaAllah Ramadhan bakal tiba 2-3 hari sahaja lagi. Moga kita diizin Allah untuk bertemu dan melalui bulan Ramadhan tahun ini. Mudah-mudahan juga hendaknya Ramadhan tahun ni lebih baik daripada tahun-tahun sebelumnya. Sama-sama kita manfaatkan bulan Ramadhan kali ni insyaAllah..

Suka saya dengan kata-kata ni:

"Universiti Tarbiah Ramadhan telah menghantar surat tawaran untuk semua muslimin dan muslimat. Moga ijazah ketaqwaan jadi milik kita bersama"
[diambil dari FB seorang senior]





Sempena kedatangan bulan Ramadhan, mari dengarkan pesanan Shakir ni...

Sila terjemah sendiri ye kata-kata Shakir ^_^


Buat semua muslimin dan muslimat...

Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak!



25 comments:

Irfan said...

comel syakir. salam ramadhan buat kamu jugak syakir.

Izan Ishak said...

selamat berpuasa juga buat nadiah n famili...

Acik Erna said...

comelnyan syakir..geram nya ..tapi sayang..lappy ni masih lagi rosak..acik tak boleh dengar pesanan syakir..

cikmimmie said...

sy paham shakir kata apa....shakir ckp...''shelamat berpuasa untuk semua..shakir tak dapat puasa sebab shakir kecik lagi....raya nnti shakir nak ajak ummi ngan papa balik melaysia.....''..hehehe..
salam ramadhan kak nadiah dan keluarga. ..;)

kakyong said...

Selamat menyambut Ramadhan Almubarak... buat Nadiah sekeluarga

nanakimie said...

hehe....semangat syakir pesan yer:) yer,selamat berpuasa utk umi and papa syakir jgk:)syakir xmo naugthy2 taw...penat umi lyan nanti.hehe...duduk elok2 dgn kakak safiyah k:)

OneSimpleMother said...

subhanallah.. comeynya shakir.. apa la bebel tu ye.. kuat suaranya.. luqman pun ikut shakir bercakap. hehehe..

selamat berpuasa nadiah..

Huda said...

sgt comel :) macam lukman juga suka bersembang :) slmt berpuasa kak nadia sekeluarga :)

fa10 said...

ekekekek... aunty pun nak juga la baby boy mcm shakir ni.
Selamat berpuasa Nadiah n keluarga

amirulfaiz said...

Selamat menyambut ramadan juga Shakir. :) Kalau betullah itu yang saya faham pesanan dia.

BicaraHati said...

salam akak nadiah...sy silent reader blog akk...hehehehe...hr nie sy terbaca paper metro...gmbar akk sekluarga terpampang kt ucapan sempena raya "senyuman raya bersama colgate"...tp gmbr thn lepas kot...sbb shakir xde..hehehe...pe pun Selamat Berpuasa...salam perkenalan dr sy :D

Affieza said...

Happy Fasting 4 u and hug 4 Shakir...hehe..

Nida said...

Salam Ramadan buat Nadiah sekeluarga..:)

ishamizu said...

Yay dah dgr suara shakir, kuat hihi tp comelest! Shakir bg ucapan slmt bpuasa ye? Slmt bpuasa jg ye dr aunty sekeluarga di London ni..

Syigim said...

wah, shakir pun dah pandai kasi khutbah sempena ramadhan ye hihi

salam ramadhan buat nadiah & family :)

idasm said...

Selamat berpuasa jgak buat nadiah sekeluarga. Comeynyer shakir. Mesti aktif orgnya ni...

アヌム ちゃん said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa :) Baru sempat nak wish dekat sini^^

Myra Jay said...

Selamat berpuasa kak..

Camne berpuasa di perantauan..??

Chik Na said...

selamat berpuasa..maaf zahir batin

♥LOVE2COOK♥ said...

Selamat Berpuasa buat Nadiah and family! Owh Syakir is so cute..kisses to both Safiyyah and Syakir :)

eB ezrin said...

ala x leh tgk la hu2

~ yus ~ said...

alhai comelnya syakir...

selamat berpuasa nadiah...

mesti banyak cabaran kan, puasa time summer ni...huhu

Aleyn said...

Salam Ramadhan ... Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna

nur alia said...

akak, org bg luqman tgk vid shakir pastu die bckp blk kt shakir....siap senyum2 tepuk2 meja.agaknya baby mmg memahami satu sama lain kot ye..hehehe

eila's roy said...

comel anak akak... tahniah dikurniakan cahaya mata yang comel