Pages

Friday, July 1, 2011

Movie Day!

Aktiviti Safiyyah dan kawan-kawannya Jumaat malam yang lepas. Tengok movie di belakang rumah! ^_^

Movie Day ni antara aktiviti budak-budak kat sini masa cuti sekolah. Selalunya buat kat dalam rumah je tapi jiran sebelah rumah kami buat Movie Day di belakang rumah..pasang LCD dan projector di luar. Seronok la sikit budak-budak tengok kat luar. Pertama kali pun Safiyyah join.


Teka mana satu Safiyyah?


Baju-putih-seluar-merah tu la Safiyyah ;)


Masa ni dipasang movie Gnomeo & Juliet. Tak pernah dengar pun tajuk kartun ni :p


Syok je duduk berlunjur. Papa dia riba dia..dia tak nak. Dia bangun pastu duduk dengan kawan-kawan dia. Saya tak keluar pun masa ni. Shakir tengah lena..tak boleh la tinggal dia sorang-sorang


Movie dah habis tapi Safiyyah tak nak balik :p. Pastu jiran kami pasang la sekejap kartun lain


Kawan-kawan dia pun ada yang stay jugak sekejap bila dipasang kartun lain :D

21 comments:

Syigim said...

wow. santainya kak long punya style duduk yg last tu ;)

eB ezrin said...

santainyer yer :)

Acik Erna said...

seronok twngok safiyyah..macam dah bsar je bersantai kat luar rumah..
bagus ye nadiah bila ada xtvt macam ni

yatie chomeyl said...

best jugak idea cenggini tp kalau buat kat msia kang, nyamuk la pulak malam2 hehehe

Teratak Hami said...

Good idea ... Tapi kalau kat M'sia buat camni, esok takut LCD kena rembat :-)

radziah AR said...

best ada kejiranan mcm ni....

Huda said...

wah!best2 :) movie time :)

nanakimie said...

hehe,bestnya dok ngk movie kat luar:)

Izan Ishak said...

syoknya safiyyah...siap berlunjur. org lain cam dah kesejukan kat gmbar last tu. dia maintain je...heheheh

♥MAMASYAZA♥ said...

bestnya dpt tengok movie kat luar camtu..lagi meriah bila tgk ramai2

Nida said...

olorrrr tomelnya Safiyyah duduk belunjur.. jelesnya ada org tu tengah musim panas.. kami kat sini nak keluar rumah pun malas.. sejuk bangat

Zefa NorAsmara said...

Seronok je tgk safiyyah.. :-)

Nur-nba said...

Salam.. Alahai cutenya Safiyyah bersantai tengok movie.. Macam tak nak balik je tu.. hehe

~najwa~ said...

meriah nye tgk movie kat luar cam tu, santai je; )


kalau tak nak balik tu maskdunya....
lain kali nad kena selalu buat sesi movie diluar rumah la jawabnya ;)

dinor's family said...

wah bestnye tgk movie kat luar...santai je kn tp nmpk cm suma ksejukkn je tu...

cikpuanhady said...

Seronoknyer..bkn takat budak je yg suka kalau camgini..hehe..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

Affieza said...

Best gak tgk movie ramai2 camni..hehe..

Wan Jun Smile said...

rilex & cool je dye

Nadiah Sidek said...

syigim: mmg santai pun :D

eb: mcm org besar, kan?

k.erna: tu la, mmg bagus ada aktiviti utk budak2 mcm ni

yatie: tepat sekali! :D

teratak hami: tu la pasal

k.zie: best sgt!

Nadiah Sidek said...

huda: best tapi ummi dia tak dpt nak join..huhu..

nanakimie: best! ;)

k.izan: safiyyah kebal :p

mamasyaza: a'ah, ramai2 lebih seronok

k.nida: enjoy je kak nida..hehe..

k.zefa: ;)

Nadiah Sidek said...

k.nur: mmg dia tak nak balik pun kak :p

najwa: kena beli LCD & projector dulu la mcm tu :p

dinor's family: sejuk sikit je kot

cikpuanhady: hehe..mmg pun!

affieza: nak join jgk ke? ehe..

wan jun: yup ;)