Pages

Wednesday, October 19, 2011

WW: Permulaan musim luruh


















24 comments:

eB ezrin said...

canteknyer... next week kami gi cuti2 autumn in my heart :)

mimmie said...

subhanallah cantiknyaa...sy jeles.... ;(

~najwa~ said...

bestnya kat sana kan Nadiah!!

zana said...

wah..sangat cantiknya..untungnya nadiah boleh tgk sendiri.. =)saya tgk gmbr je la..hehe

kakyong said...

nice view.. suka tgk pokok mula berdaun merah2 gold..

アヌム ちゃん said...

kalau semua dh bertukar warna nnt mesti lagi cantik kan..huhuuu..

Lady Rina said...

cantiknya.....i like....:)

kew_chop said...

cantiknya, suka sgt musim luruh..

h4ni3 said...

cantik lah!!
huhu~ rugilah saya tak dapat ikut husband saya next month :(

deena farhana said...

indah ciptaan Allah:)

Teratak Hami said...

sukanya autumn ... cantik yang berdaun merah itu :-)

Nieza said...

bestkan nadiah bila time autumn ni...suka tgk daun colourful tu..:)

Lady Lavender said...

cantiikk...kat sini dah hampir togel..tinggal ranting & dahan aje. Dah takde lagi nice view. Enjoy the view yea :-))

~ yus ~ said...

wah! rindu sangat ini, cantik2 pokok-pokok dan daun-daunan yang bertaburan kan..berwarna-warni..:)

Ummi Hanie said...

cnteknye ... teringin nk merase 4 musim tu ;)

Myra Jay said...

Canteknyaa..
Bila la nak merasa pengalaman 4 musim ni :)

Affieza said...

Suka tgk daun yg bwarna-warni...

Asmara said...

kat sini pun dah bermula, pokok2 byk dah start kering. pokok2 tepi jalan byk dah kene buang dahan, sebab sepah kan. kalau tak lagi cantik sepanjang jalan tu pokok kaler kuning. :D

Acik Erna said...

cantiknya..terima kasih nadiah..sudi kongsikan keindahan tu disini.

Aleyn said...

Subahanallah...memang cantik

Nida said...

sana daun mula kuning.. sini bunga mula kembang

Nadiah Sidek said...

eb: wah..nak ke mana tu eb?

mimmie: alahai..jangan jeles..

zana: rezeki dapat merasa sendiri :)

kakyong: nadiah pun suka ;)

アヌム ちゃん: yup :)

lady rina: :)

kew chop: sama la..suka juga musim luruh :)

Nadiah Sidek said...

h4ni3: lain kali kalau dia pergi lagi ikut la :)

deena: ciptaan Allah memang indah :)

teratak hami: cantik sebab daun pokok berwarna-warni

nieza: betul tu

lady lavender: oh..cepatnya. sini ada juga yang dah botak tapi masih banyak juga daun berwarna-warni tu

yus: nadiah pun pasti akan merindui juga

ummi hanie: jom ke sini ;)

Nadiah Sidek said...

MJ: mana tahu ada rezeki 1 hari nanti :)

affieza: akak pun suka :)

asmara: oh..ye ke. kalau tak, mesti lagi cantik pemandangan tepi jalan

kak erna: sama-sama :)

aleyn: :)

k.nida: musim kat sini dengan kat sana kan berbeza :)

najwa: best! meh la datang sini :)