Pages

Thursday, October 13, 2011

Kain batik boleh duduk, berdiri dan berjalan!



Kain batik boleh duduk!


Berdiri pun boleh!


Eh, ada kaki pulak kain batik ni!


Tada! Hihi...peminat kain batik ni la penyebab kain batik tu boleh duduk, berdiri dan berjalan ^_^


Pelik je Shakir tengok kak long dia berselubung dengan kain batik..hihi..


Ni sekali lagi Safiyyah buat minggu lepas masa dia tak sihat tu. Saje intai dia buat apa...tengok-tengok senyap je dia membatu dengan kain batik gitu :p. Suami saya kata Safiyyah tengah main dengan imaginary friend dia kot. Wujud ke imaginary friend? Kalau omputih tu saya biasa la dengar pasal imaginary friend


Cak! Safiyyah tersedar ummi ambil gambar dia :D



21 comments:

cikmimmie said...

hahahaha....comey je dia main kain batik..akak...cuba try pakaikan dia kain batik..mesti dia teringin tu...

eB ezrin said...

arituh aed wat g2... eB menjerit sbb terkejut.. ye la tetiber jerk ader kat blakang kan? hik3 ;p

Affieza said...

Mcm2 gaya Safiyyah...hehe

yatie chomeyl said...

yang artwork kat dinding dgn pintu tu hasil masterpiece safiyyah jugak ke ? ehehehe

Anonymous said...

kelakar la entry akak ni. saya gelak sorang2 :D. safiyyah, safiyyah.. apepun dia tetap comel

- sabrina

~najwa~ said...

keh3..yg kat atas tilam merah tu comel!!!

Teratak Hami said...

Ingatkan cerita mistik tadi .. comelnya safiyyah

kakyong said...

sweetnya Safiyyah... pandai bermain sorg2 & pandai mereka permainan yg menggembirakan diri sendiri..

anak2 dara kakyong x reti plak nak bermain dgn kain batik nih... ;)

Nida said...

adeiiiii... gelak auntie Nida tengok

transformed housewife said...

anak2 Melayu pun ada imaginary friends sbb anak2 knur pun ada sorang imaginary friend yg diaorg panggil "Ella Bella".

sweet life said...

wahh shakir dah meniarap...
merangkak belum lagi ekh?
hehe..
comei safiyyah :)

Mohamad Nazrul Fazli bin Abdul Mutalib said...

nanti masuk harian metro pulak akak berita pelik2 ni..huhu

Hamizah said...

kain batik pon bkaki ye..hehe..klakar la suffiyyah ni..

husna said...

hahahahha.
ingatkan safiyyah dah tinggalkan dah hobi bersama kain batik dia.

アヌム ちゃん said...

haha..kelakar pulak tgk gmbr selubung dgn kain batik tu.comel je! heee

Nadiah Sidek said...

cikmimmie: akak pernah pakaikan safiyyah kain batik;)

eb: hihi..ni pun nasib baik safiyyah selubung dengan kain batik..kalau kain putih..maunya ummi dia menjerit :p

affieza: penghibur hati :)

yatie: tepat sekali!

sabrina: hehe..akak lagi la duk gelak tengok keletah dia

najwa: ^_^

teratak hami: kasi suspen sikit..hihi..

Nadiah Sidek said...

kakyong: safiyyah ni semulajadi suka main kain batik :D

k.nida: hehe..

k.nur: mungkin sebab diorang pernah duduk kat NZ kot..tu yang ada imaginary friend :D

nazrul: agaknya cerita sejadah duduk tu macam ni jugak gamaknya yang sebenar2nya :p

k.hamizah: kain batik tu tumbuh kaki :p

husna: makin menjadi2 ada la

アヌム ちゃん: hihi..

Myra Jay said...

Heheeee suka bebeno Saffiya dengan kain batik..

Takut tersadung la dah kelumbung abes 1 badan :)

Izan Ishak said...

hahaha...minah kain batik dari dulu lagi kan safiyyah ni.... cute jek!

nanakimie said...

ololo..tomeynya..hehe..suka pic last n pic shakir tgk safiyah tu:)

So Shy Lady said...

kihkih safiyyah ni wlau nmpak srius tp notty sbnarnye....cubit kang!

cantik tul gmbar musim luruh ;D