Pages

Wednesday, December 14, 2011

WW: Follow the leader









29 comments:

awjan said...

alalalalla...comei laa..geram tgk

fatonah said...

apa yg penting kerjasama....... :- Wonderpets...hihi

KhaiRin said...

ke mn tumpah nyer kuah kalau x kt langkawi heheheeh comellll

mimmie said...

hehehehe..comelnye shakir ikut je kak long buat apa..

yatie chomeyl said...

panjang dah rambut safiyyah. btw nanti shakir dh besar, mesti kakak dia kalah punya lah hehehe

aLyNnZ said...

nadiah aksi pic ke 3 buat alynn seram sejuk skit..hikhik..dah berdua nie kena beri lebihperhatian kan nadiah..

Lady Lavender said...

heheh..comey!!! Dah pandai main sama-sama :-)

p/s: dah panjang rambut safiyyah :-)

Nad @ MamaZakwan said...

wah cam jeles jek shakir tgk safiyyah panjat kabinet tu, heheh...
dlm ati, tggu la die besor nnt...kalah kak long! ;)

Mengkuang berduri said...

comelnye keletah diaorang neh!

Acik Erna said...

ala comelnya..suka tengok..elok je dia mengikut apa yang kakak buat..macam la dah besar sangat..

hasnisyakila said...

shakir can't wait the time to do the same like kakak's did. hehehe..

gambatte shakir^^

Suhana Shahril said...

Nk tgelak nengok tang punggah lemari makanan....kehkehkeh..lapor ye nak?hahaha...

Nida said...

Kakak borek adik rintik..:)

syu said...

hi..salam kenal... singgah sini blog walking...he3

http://skuterlady.blogspot.com/

Lady Lavender said...

Hehehe
Dah ada leader, sesuai dengan moto

"Saya yang menurut perintah"

Sama la adegan dengan yg kat umah tu...

Izan Ishak said...

adik follow je apa kakak buat ye...

idasm said...

hahahaha... cute je 2 org ni...

Ummi Hanie said...

kihkihh..lucu tgk gambar2 ni ... ;)

comel safiyyah rambut dah pnjg ... si baby lak mmg comel giler ;)

~ yus ~ said...

hihihih, comel! Tulah, adik mmg cepat mengikut kan...

Asmara said...

comel nak pengsan! heheh.. baik tak kakak dgn adik? :D

nanakimie said...

hehe..lucu lah gmbr neh sis:)

lina said...

salam nadiah - selalu nya anak2 mmg ikut yg besar..mcm darwisy juga :)

kakyong said...

dah pandai main sama2.. heheh.. tentu lah si adik ikut si kakak kan...

Nadiah Sidek said...

awjan: hehe..

k.fatonah: kerjasama buat perkara baik takpe la kak :p

khairin: kuah yang tu memang ada kat langkawi..tak tumpah pun..ehehe..

mimmie: cikgu shakir la tu :p

yatie: pengsan ummi!

alynnz: tu la..kang tak sedar shakir pun dah naik atas tu. hoho..

lady lavender: gaduh sama-sama pandai la kak :p

Nadiah Sidek said...

nad: si kenit tu memang..tak padan dengan kenit :p

k.sita: akak belum tengok keletah diorang yang buat ummi jadi tarzan. uhuhu..

k.erna: shakir ingat dia dah besar la tu..hihi..

hasnisyakila: memang pun!

k.ana: bukan lapar...saje nak tambah kerja ummi -_-"

k.nida: tepat sekali! hehe..

syu: salam kenal syu..terima kasih singgah ke sini :)

Nadiah Sidek said...

lady lavender: kak long tak reti bagi perintah kat adik lagi. hehe..

k.izan: a'ah, apa yang kak long buat, semua dia nak buat

k.ida: hehe..

hanie: safiyyah ada pengikut setia :p

k.yus: tu la kak

asmara: gaduh sokmo. huhu..

k.lina: yup, yang besar jadi role model :p

kakyong: dalam gambar je nampak macam main sama-sama :p

Myra Jay said...

Hehe contoh ikutan ni..:-)

Hanis MY said...

comel sgt! betul tu adik memang suka ikut yang lebih senior...hehe

Amirul Faiz Amirul Faiz Abd. Razak said...

Gambar yang last tu, that's being a very loyal follower. Help the leader to climb on top. :)