Pages

Thursday, December 8, 2011

Baby Safiyyah



















Baru perasan kat rumah ni ada 2 orang baby rupanya. Ingatkan Shakir sorang je baby. Safiyyah pun baby lagi rupanya. Hihi. Semua barang Shakir dia nak. Dia sendiri panjat masuk dalam play yard tu. Shakir pun tak duduk dalam play yard :p. Push walker pun Safiyyah yang guna. Shakir takut nak guna. Gambar akhir sekali tu yang paling baru la. Tiba-tiba duduk dalam infant car seat. Kaki dah terjulur macam tu pun ada hati nak duduk dalam infant car seat :p



15 comments:

Affieza said...

Safiyyah pun nk jd baby jgk ummi...hehe

hasnisyakila said...

cumel kak long syakir ni...
lepas geram ke camane tu akak?
takpe 2 2 still baby..^^


nanti Syakir besar ,takur Safiyah plak takut nk pegAng barang Syakir.;)

Izan Ishak said...

hi baby safiyyah...boleh berkenalan?

Suhana Shahril said...

Sama mcm Adlin. Dia sendri yg bahasakan dia baby, xmo org panggil kakcik adlin.Sabor jer lah...
Baby safiyyah dah semakin dewasa, skrg dh nmpk kurang chubby yer..dh makin nmpk cam anak dara, rambut pun panjang. Cantik!

sykinstories said...

hmmm byknya art kt dinding tuh..he3

アヌムちゃん said...

terlupa kejap ada adik kot tuu..heee.tak puas lg jadi baby dlu :P

Kamalia said...

Baby safiyyah ye..alala,nk jd baby balik ye?
psst..safiyyah msh mnyusu lg ke?

Aleyn said...

Ololololo.....tak per Safiyyah pun comel macam baby juga...

Acik Erna said...

Nadiah..biasa macam tu..safiyyah pun nak perhatian..he he..manja safiyyah ni.

ishamizu said...

Hehe baby besar ummi kan safiyyah!;)

Nida said...

Rasa dulu masa kenal blog Nadiah, kalau tak silap Safiyyah merah lagi..:)

Nadiah Sidek said...

affieza: baby besar. hehe..

hasnisyakila: safiyyah jeles dengan shakir kot :p

k.izan: boleh je ;)

k.ana: hihi..tak dapat terima kenyataan dah jadi kakak ye

syikinstories: tu belum nampak banyak lagi tu :p

アヌムちゃん: ye kot..hehe..

Nadiah Sidek said...

k.kamalia: dah berhenti menyusu badan masa umur dia 2 tahun kak :)

aleyn: hehe..

k.erna: memang manja (macam ummi dia :p)

izu: a'ah, baby besar :D

k.nida: dah nak masuk 3 tahun dah kak :)

kakyong said...

tu namanya melepas rindu .. dia rindu zaman dia baby dulu... ;)

aLyNnZ said...

saffiyah teringin semula yer..:)