Pages

Tuesday, December 6, 2011

Iklan: Za Tupperware

Berminat dengan barangan Tupperware seperti ini:





atau ini:



atau juga yang ini:







atau berminat menjadi dealer Tupperware?


Jom kunjungi Za Tupperware sekarang! Ada pelbagai lagi barangan Tupperware boleh didapati di sana dengan promosi dan harga yang berpatutan ;).


Nota: Pemilik Za Tupperware ni kawan sekelas saya dulu masa sekolah menengah. Boleh dipercayai orangnya. Oh, saya bukan rakan kongsi ye..hanya membantu mempromosi bisnesnya sahaja. Selamat membeli! :)



5 comments:

eB ezrin said...

minat, suker mengumpul :)

Nieza said...

akak suka brng Tupperware ni..walaupun mahal berbaloi beli sebab tahan lama:)

Izan Ishak said...

kak izan blm pernah ada koleksi lagi. $$$ pun boleh tahan kan... ikutkan hati nak beli semua sbb cantik2!

Za Tupperware said...

jom2 tgk brg tupperware. murah2. then sape nk join ahli pun blh. dgn pembelian rm150..just byr join ahli rm30 je seumur hidup. menarik kan??? promosi hebat bulan nih..water filter. byk dpt free gift!!

Teratak Hami said...

Akak minat bekas air atas skali tu. Tapi kang x digunakan pulak.

Bekas tingkat tu memang berjasa pada akak coz every weekend memang tapau lauk from rumah ibu akak :-)