Pages

Monday, September 17, 2012

Hamann Rose Garden

Gambar-gambar ni diambil pada hujung bulan Mei. Baru teringat nak kongsikan di sini :).




















Ada juga bunga-bunga lain selain ros di sini.





















15 comments:

Nieyl said...

dedulu kan..mak nieyl de lah jugak taman pokok rose nie...tapi x lama la...lepas tuh mati..hihi~

nida husna said...

cantiknye tgk bunga2 tu. suke sangat =)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Subahanallah... canteekkk gambar-gambar tu... akak suka .. akak suka :D

Teratak Hami said...

Alah nadiah, kenapa tunjuk gambar ros? Akak tgh nak ngumpul koleksi bunga raya, tiba2 dah jadik minat pulak nak tanam ros. Sabar, sabar ...

Model kecik tu very cute :-)

Kamalia said...

huisssshhh..tu dia,anak dara tu bergaya dgn sunnies dia..
mmg cantik gambar roses tu..:)

Kak Izan said...

Gambar rose yang paling cantik .. yang pakai spek mata tu.. memang comei.. :D

LadyBird said...

kalaulah iza jumpe bunge2 mcm ni.. iza ambik, petik kuntum demi kuntum.. hihi.. tp bleh ambik gitu x kak?

Imah Dinor said...

sukanya tgk bunga ros..masih terasa2 bau bunganya...

Nur-nba said...

Alahai cantiknya gambar2 bunga ros ni Nadiah.. Tentu harum semerbak..

Nadiah Sidek said...

nieyl: tunjuk la gambar bunga ros ni kat mak nieyl..mana tau mak nieyl nak tanam semula pokok bunga ros :D

nida husna: terapi mata :)

kak yati: nadiah pun suka ^_^

teratak hami: tanam dua-dua la kak..hihi..

kak kamalia: itulah, ummi dia pun tak tahu melaram :p

Nadiah Sidek said...

kak izan: hehe..yang tu ros special :D

iza: so far belum jumpa lagi orang duk petik bunga kat sini..hehe. ada tempat-tempat tertentu, nak sentuh pun tak boleh :)

kak imah: nadiah sakan sangat ambil gambar...tak perasan sangat bau rosnya :p

kak nur: harum tapi nadiah tak fokus sangat dengan baunya. geram tengok bunga ros tu semua

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

cantek khen??
kena tunggu next year plak nk tgk munger2 cantek ni ngeeee

Azian Elias said...

masyallahhhh..cantik2nya..

Anonymous said...

cantik sangat gambarnya..akak guna kemera apa? (nak beli untuk hantaran)

JZKK

Nadiah Sidek said...

lady ayu: tahun depan tahun terakhir kami nak merasa musim bunga..sob sob..

azian: ciptaan Allah sangat indah, kan?

anon: sony cyber-shot DSC-W120 :)