Pages

Thursday, February 23, 2012

Shakir gelak besar




Ni la aktiviti 2 beradik malam tadi. Yang sulung cuba nak pecahkan plastik tu, adiknya pula jadi tukang gelak. Hihi. Entah apa la yang menggelikan hati Shakir sampai gelak besar dia tengok Kak Long dia pijak plastik tu. Tak pasal-pasal ummi pun tergelak sama ^_^


20 comments:

yatie chomeyl said...

safiyyah cakap apa tu nadiah?

Nad @ MamaZakwan said...

dh tgk kt fb td
seronok tgk die gelak besar!
comey giler!

KhaiRin : anies said...

suker nyer diaaaaa

radziah AR said...

cutenya....syakir dah besar...kejapnya....

nanakimie said...

hehe....comel je shakir gelak:)

Asmara said...

sukanya dier.. comel!!

Nida said...

olorrr... comelnya..

Affieza said...

Shakir gelak tgk telatah kakak dia kot....hehe

nhanunmr said...

Comelnya 2 beradik ni! :)

Kamalia said...

kankan..kalau tengok diorang tergelak,kita pun boleh ikut tergelak sama..
syakir nampak besar sgt..dah berapa kg sekarnag ni?

eB ezrin said...

alahai x leh tgk la. hu3

Papa Mifz said...

tengok kelatah anak mmg boleh membuat kito ketawo sekali...:)

So Shy Lady said...

mood happpy bebeno la tu....smpai srak suara syakir he..he comel sgt

Hanis MY said...

ya ampun... comel yg amat! geram nengok budak berdua tu...

Nadiah Sidek said...

yatie: tak tahu la dia cakap apa :p

nad: ^_^

khairin: terlebih suka :D

kak zie: tu la kak..cepat je besarnya

kak asmara, kak nida: budak-budak gelak memang comel. mennagis pun comel ^_^

affieza: ye la kot :D

Nadiah Sidek said...

hanun: alhamdulillah :)

kak kamalia: err..tak tahu la berapa berat shakir sekarang ni. lama tak timbang. huhu..

eb: kenapa ye eb tak boleh tengok video?

papa mifz: betul, betul. terubat rasa hati dengar gelak tawa anak-anak

so shy lady: suara shakir memang macam tu kak. hee~

hanis: hihi..

maszmadi said...

alorrr YT tokleh bukak lor.. huhu

ummi_ziz said...

Hehehe cute! Mmg geram kn bila dgr derg gelak besar. Kdg gelak at the wrong place tp tak kisah jnj dpt dgr dia gelak. :)

Ummi AmnaAmzar said...

salam..thanks lawat blog akak.. nama anak kite same laa.. tp spelling lain..anak akak Syakir.. :-)

sarahfazalul said...

Alalala, Shakir ni..nape comel sangat? Geram la kat dia, Kak Nadiah..Pandainya Kakak Safiyyah main dengan adik dia :)