Pages

Wednesday, February 29, 2012

WW: Berkhemah dalam rumah

Tak dapat main di luar rumah pada musim sejuk ni, berkhemah dalam rumah pun jadi la ^_^






Tengok iklan sekejap ^_^


2 beradik yang gembira walaupun hanya berkhemah dalam rumah ^_^








28 comments:

mamalieyna said...

comel betul 2 beradik ni..gerammmm~~~


tak sabar nk tunggu Hakeem besar sket, dpt main2 dgn abang macam ni...^_^

SiTi AiSya mzm-fc said...

Comel nya 2 badek ni.. Syakir fotostat muka ayah dia..org kelantan cakap 'tepek2' hehe..

maszmadi said...

jadilah dalam rumah pon kan.. janji dapat camping.. haha

Hanis MY said...

kalau ada kat depan mata dah lama kena cubit n cium ni geram betul.. elok pulak tido dlm khemah tu eh.. good girl...

aLyNnZ said...

comel jew khemah dora explorer tuu..saffiyah siap main tido2 lagik yer..danish dulu ada tapi skrg dah bengkok2 main ganas sgt..hikhik

Teratak Hami said...

Seronoknya tengok budak2 kecil bermain.

zietyrahman said...

super cute la ank2 kak nadiah ni..

♥MAMASYAZA♥ said...

bab berkhemah dlm umah, anak2 akak pun suka, siap bwk masuk bantal busuk n selimut lagik

yatie chomeyl said...

macam anak patung budak 2 orang ni hehe

hasnisyakila said...

wow, awesome...

ber"mukhayyam" di dalam rumah...
hehehe...

cumel^^

Nida Mohd said...

Cute je dua2 beradik nih..pandai lak tu main camping2 dalam rumah..

transformed housewife said...

anak2 Knur pun masih lg main pop-up hide-out mcm tu. Padahal diaorg dah tak berapa muat masuk kat dlm sbb dah 7 & 5 thn dah.

idasm said...

comel sgt2 diorg ni.. seronok dpt camping..

Affieza said...

Seronok betul bdk 2org tu berkhemah dlm umah plk tu...hehe

Nieza said...

Assalam Nadiah, apa khabar? lama tak singgah sini..wahh menarik tgk diorang main khemah tu.berkhemah dlm umah pengalaman yg menarik juga tu:)

アヌムちゃん said...

comeinyee depa..nak join jugak.hihi~

ummi_ziz said...

Hehe part tgk iklan tu tsenyap skjp ye..bdk2 mmg leka n suka btol layan iklan kn..:D

dapurCikWan said...

so cute!

http://dapurcikwan.blogspot.com/

Kamalia said...

haha..yang penting diorang happykan..:))

wa said...

bersih je umah akak..rumha saya macam tongkang pecah dibuat 2 beradik tu..lagi2lah kalau buka khemah dalam umah :)

Papa Mifz said...

comel khemah tuh...ingat nak belikan Mifz jugak la..hehe

Nia said...

Kalau anak2 camping dlm umah ni, senang hati sikit..hehe. Kita tau ape kesahnyer.

Nadiah Sidek said...

mamalieyna: kejap je budak-budak besar ;)

aisya: tepek-tepek..rasa macam kelakar pula..hihi..

masz: jadi la :p

hanis: siap berselimut pula tu. kalau tidur betul-betul bukan nak berselimut pun :p

alynnz: hihi..kena beli baru la gitu

k.fizah: rasa nak join sekali ^_^

ziety: alhamdulillah :)

Nadiah Sidek said...

mamasyaza: safiyyah bawa kain batik :p

yatie: hehe..

hasnisyakila: dalam rumah pun best juga. hee~

nida: shakir belum reti main sangat lagi..duk mengikut apa yang kak long dia buat je :D

k.nur: budak-budak memang suka agaknya main macam tu, kan?

k.ida: di luar sejuk, berkhemah dalam rumah je la :D

k.nieza: alhamdulillah, sihat kak :)

Nadiah Sidek said...

anum: meh datang sini. boleh join sekali :D

izu: memang pun. time iklan je mesti berhenti main. khusyuk tengok iklan

dapurcikwan: terima kasih :)

k.kamalia: yup, yang penting happy! ^_^

wa: haha..jangan la tertipu. ada masa je kemas. selalunya macam ribut juga rumah ni dikerjakan 2 beradik tu :p

papa mifz: beli..beli.. :D

nia: a'ah, takde la risau tak menentu :D

nanakimie said...

ololo...berselimut bagai dia ye:)

Fatimah said...

Assalamualaikum,akak,saya seronok tengok anak2 akak yang comel dan cerdik,boleh kongsi x ilmu2 cara akak mendidik anak2..dan saya ibu muda, nak cari brand susu fm..nak tanya akak yang mana elok...serta alat mainan yang meransang iq2 mereka..tq kak..atas perkongsian ilmu

Fatimah said...

Assalamualaikum,akak,saya seronok tengok anak2 akak yang comel dan cerdik,boleh kongsi x ilmu2 cara akak mendidik anak2..dan saya ibu muda, nak cari brand susu fm..nak tanya akak yang mana elok...serta alat mainan yang meransang iq2 mereka..tq kak..atas perkongsian ilmu