Pages

Monday, February 4, 2013

Family Play Space

Salah satu tempat yang 'wajib' pergi sewaktu musim sejuk. Sekurang-kurangnya sekali mesti bawa anak-anak bermain di Family Play Space ni setiap kali musim sejuk. Bagus juga ada tempat begini. Lepas tu boleh terus pergi window shopping :p. Family Play Space ni letaknya dalam bangunan Getaway Mall (sebelum ni dikenali sebagai Westfield Mall) di Lincoln ni.




Safiyyah yang gembira :).


Anak teruna ni dalam suasana bingit pun dia boleh lena. Mengantuk sangat akibat bangun awal di waktu pagi. Lama juga dia tidur :D.


Safiyyah paling suka main gelongsor ni.


Tempat ni dah makin cantik berbanding 2 tahun sudah. Tahun lepas rasanya baru tempat ni direnovasi. Lebih luas, lebih ceria, lebih menarik.


Dah puas main gelongsor, baru Safiyyah main benda lain.


Buat macam rumah sendiri pula dia.


Bangun juga akhirnya Shakir. Dia dapat main sekejap je la.


Lepas tu bawa anak-anak naik carousel ni pula. Ini pun dalam Mall juga. Pernah bawa Safiyyah naik sekali carousel...melalak-lalak dia. Entah apa yang ditakutkan sangat entahlah. Ni saje cuba nak tengok reaksinya kali ni.




Alhamdulillah, dah tak takut! Lepas ni boleh cuba bagi naik kuda betul pula ;).



Nota:
Mood berblog tak tahu dah terbang ke mana..huhu..

2 comments:

Papa Mifz said...

Mifz dulu mula2 pun takut naik kuda berputar tuh...hehe

Siti Asiah said...

Nampak tinggi je Safiyyah tu...nnt nak dapat adik aru yea...:)