Pages

Tuesday, March 29, 2011

3rd anniversary

Hari ni (29 Mac) genap la 3 tahun usia perkahwinan kami. Alhamdulillah. Moga ikatan suci yang terbina ni senantiasa diberkati Allah dan mudah-mudahan berkekalan hingga ke akhir hayat kami..ameen..

Tahun ni tak dapat la nak celebrate atau gi jalan-jalan kat luar sebab tengah berpantang..huhu. Takpe la, nanti lepas habis pantang boleh celebrate...kan abang, kan? :p


Hadiah anniversary kami tahun ni...anugerah yang sungguh tak ternilai..alhamdulillah..

30 comments:

Fazlinil Irma said...

alhamdulillah. semoga Allah terus memberkati keluarga ini.

psstt. ni gambar syakir sebelum botak kan. ;)

pinky mouse said...

cepatnya rambut wan shakir panjang..

AshAnas said...

anniversary akak sama ngan besday anas la...

~mIsS_p00h~ said...

Nadiah,

Congrats for both!!! =)

Kalau dulu dok tengok safiyyah, lepas ni tengok shakir pulak! =D

Selamat berpantang & semoga Nadiah & keluarga berada dalam perlindunganNya selalu, InsyaAllah~

Lady Lavender said...

hepi anniversary nadiah..selamat berpantang & take care okay! Super comei le wan shakir :-)

yatie chomeyl said...

semoga bhgia smp akhir hayat :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

happy 3rd anniversary nad! tahun ni..selepas bersalin 2nd baby..bln 10 ni pon kami bakal sambut 3rd anniversary..oh bahagianya rasanyakan?..semoga Allah permudahkan segalanya..aminnn...

takpe nad, adiah tak ternilai tu ha nad kasi kat hubby eheheh dah abis pantang leh la beronggeng!

Norhayati Ahmad said...

Tahniah Nadiah...waa kejap jer ek...tup tup tup dah 3 tahun...rasa macam baru semalam jer Nadiah kawen...

h4ni3 said...

tomeinya shakir cenyummmm

Hamizah said...

tahniah..dah tau senyum ye..

~najwa~ said...

hepi anniversary nad... eh, cepatnya rambut shakir tumbuh balik....?

kak Erna said...

assalam nadiah..selamat menyambut ulang tahun perkahwinan..
comelnya baby..memang satu hadiah yang tiada nilainya..syukur alhamdulillah..

transformed housewife said...

happy anniversary utk Nadiah & suami. Comeinyo Syakir senyum.

Affieza said...

Happy Anniversary Kak...moga bahagia hingga ke akhir hayat...

p/s: sama ngn birthday sy gk..hehe

Aleyn said...

Happy Anniversary!!!!..Semoga kalian kekal berbahagia hingga ke hujung nyawa, amin

Nieza said...

Assalammualaikum Nadiah...Happy 3rd wedding anniversary buat nadiah dan suami..tahniah semoga kekal bahagia hingga ke akhir usia..dan tahniah juga dgn kehadiran baby shakir semoga bertambah bahagia nadiah sekeluarga...:)

nba-Nur said...

Salam.. Happy Anniversary Nadiah... Semoga berbahagia hendaknya hingga ke akhir hayat.. Selamat berpantang ye..

Sememangnya anak merupakan anugerah yg tidak ternilai.. Comelnya Syakir..

~Yus~ said...

Happy anniversary nadiah... semoga bertambah2 rezeki dan bahagia ke akhir hayat. Amin.

Ummi Salsabila said...

Happy anniversary Kak Nadiah..semoga kekal bahagia selamanya..

Rafidah said...

waa hadiah ni kalau bagi sebutir berlian pon xleh lawan ni..hehehe.. tahniah 3 tahun dh yea.

kakyong said...

Alhamdulillah, tahniah nadiah.. 3 tahun dgn 2 cahayamata.. semoga terus kekal berbahagia..

Chik Na said...

happy 3rd anniversary..semoga terus kekal bahagia

Izan Ishak said...

moga berbahagia hingga akhir hayat ye nadiah~

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Wah.. Comelnyer. :) Tahniah dari kami Amirul & Nurul.

Nadiah Sidek said...

irma: ameen. mudah2an makbul doa irma. yup, ni gmbr shakir sebelum botak ;)

pinky mouse: masa ni belim dibotakkan lagi ni..hee~

ashanas: senang la akak nak ingat birthday anas ;)

miss pooh: ameen. tq aina! :)

lady lavender: tq kak :)

yatie: ameen. tq yatie :)

Nadiah Sidek said...

rose: tq! mmg tak sabar nak habis pantang (baru 2 minggu berlalu..uhuk!)

k.yati: tu la..rasa cepat sgt masa berlalu

h4ni3: comel mcm ummi dia kan? haha..

k.hamizah: tq kak :)

najwa: tq najwa! tu gmbr sebelum botak..ehe..

k.erna: tq kak erna! :)

Nadiah Sidek said...

transformed hw: tq kak nur! :)

affieza: la..ye ke? insyaAllah senang la akak nak ingat kalau mcm tu ;). happy birthday ye!

aleyn: ameen. tq! :)

nieza: waalaikumussalam wbt. ameen..terima kasih atas doa..tq :)

k.nur: tq kak nur :)

yus: ameen. tq :)

Nadiah Sidek said...

ummi salsabila: tq raudhah :)

rafidah: yup, betul tu. tq ye :)

kakyong: alhamdulillah. tq kakyong :)

chik na: ameen. tq chik na :)

k.izan: insyaAllah..mudah2an hendaknya. tq kak izan! :)

amirul faiz: tq :)

~ yus ~ said...

Happy 3rd anniversary Nadiah. Memang satu hadiah yang tak ternilai tu. Syakir sangat comel dalam gambar tu....

aLyNnZ said...

salam rinduu...
nadiah congrates 4 ur second baby..
comel sgt..mirip saffiyah..