Pages

Sunday, March 13, 2011

Perkenalkan baby baru...

Eh, ni bukan baby saya ni! Ni anak jiran...dilahirkan pada 25 Februari 2011. Saya sekeluarga berkesempatan ziarah seminggu yang lepas. Dilahirkan dengan berat 5 pound lebih secara pembedahan sebab gula dalam darah maknya agak tinggi


Close up baby Rahimah


Ni pun bukan baby kami juga :D. Ni anak Hafiz/Izza...baru je dilahirkan Jumaat lepas (11 Mac 2011). Abdul Muizz namanya, lahir secara normal dengan berat 7.8 pounds. Lebat, kan rambutnya? Baru je ziarah petang semalam di hospital. Merasa gak lawat orang kat hospital sini (erk..apakah?? :p)


Safiyyah pulak yang beria bawak belon tu ke hulu ke hilir..macam dia punya belon pulak :p


Family Muizz


Close up baby Muizz

18 comments:

AshAnas said...

wah, izza dh deliver... congrats utk dia... dpt sepasang, bestnye... bile turn akak plak?

kakchik said...

assalamualaikum nadiah. mabruk kpd kawan2 nadiah yang baru bersalin tu. kakchik ingatkan nadiah yang dah bersalin hehe.

mamalieyna said...

comel..ingt adik safiyyah tadi..hehe..

seronoknye..rindu nk pgg baby! ^_^

Ummi Salsabila said...

Br th berita baik, izza dah deliver.. Tahniah kpd semua! Comel2 Nya baby!!

Lady Lavender said...

suspen aje..ingankan nadiah dah bersalin hehe?? Nadiah due bila?? take care.

radziah AR said...

ingatkan nadiah dah bersalin....semoga nadiah juga selamat dan sihat seperti mereka nanti....eh, adik safiyah boy or girl jangkaannya?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alorr cute nyeee
rindu bau baby..:-)

fawwaznuha said...

salam sis..ingtkan sis yg dh bersalin huhu..berapa minggu dah ye?

~najwa~ said...

ingatkan nad dah bersalin...huhu

Rafidah said...

perkataan pertama dr mulut saya.. 'alhamdulillah dah bersalin dah Nadiah!' hahaha skali bukan..hiks

Hamizah said...

igtkan dah selamat bersalin..
bila due date?

kakyong said...

Izza dah bersalin ya.. Alhamdulillah.. baby pun boleh tahan berat tu...



n3 terkini kakyong.com
Makan-makan di rumah baru MakNora
2nd batch : Peserta aksi si cilik berbasikal
Segmen review no 5 : transformed housewife @ nur adyani

Nurul Izza said...

terima ksh daun keladi, nnt dtg lg. hihi dtg lg bw ciskek ke kekcoklat ke - iza comey ;)

h4ni3 said...

congrats to ibu2 sekalian.. :)

eh, besornya katil hospital tu

kak Erna said...

nadiah..memang seronok melawat baby kan.
akan sampai giliran nadiah pulak nanti..

Nadiah Sidek said...

ashanas: insyaAllah tak lama lagi. doakan ek :)

kakchik: waalaikumussalam wbt kakchik. hehe..nadiah belum lagi..

mamalieyna: rindu gak! ;)

ummi salsabila: baby mmg comel ;)

lady lavender: EDD nadiah awal bulan 4 :)

Nadiah Sidek said...

kzie: ameen. kena tunggu baby keluar baru tau girl ke boy ;)

rose: rose pun nnt dpt baby gak :)

fawwaznuha: rabu ni genap 37 minggu :)

najwa: hihi..belum lagi la

rafidah: org lain rupanya ek :D

Nadiah Sidek said...

k.hamizah: EDD awal bulan 4 ;)

kakyong: a'ah, bersalin dah dia

izza: kalau bwk pun bkn izza boleh mkn :p

h4ni3: upon request tu ;)

kak erna: insyaAllah lps ni giliran nadiah. akak doakan nadiah dipermudahkan bersalin ek..