Pages

Friday, April 1, 2011

Rezeki di bulan Mac 2011

Kejap je dah masuk bulan April. Waktu pantang ni seronok la kalau rasa masa berjalan cepat..tak sabar nak habis pantang :p. Alhamdulillah, ada juga rezeki saya menang giveaway/contest untuk bulan Mac. Saya tak banyak menang macam blogger lain tapi ni pun dah cukup bersyukur dah. Walaupun tak banyak rezeki juga :)


GA 3rd blog besday

Yay..dapat header+signature untuk blog contest saya! Thank you kakyong! Keputusan penuhnya tengok di SINI ye


Giveaway arepnakbebel

Keputusan penuh boleh tengok SINI


Pertandingan Pemandangan Cantik 07 March 2011

Keputusannya tertera di SINI


Mari Membaca Giveaway

Alhamdulillah, yang ni saya dapat sebuah buku sebagai hadiah. Best! Terima kasih ye puan penganjur! Senarai penuh pemenang tengok di SINI


GA-Siapakah yang Bertuah

Saya tersenarai sebagai salah seorang yang bertuah dapat setem keluaran khas kapal selam. Alhamdulillah. Saya memang pengumpul setem tapi lama dah kumpul setem..terhenti kejap hobi saya yang satu tu..uhuhu. Terima kasih ye puan penganjur! Keputusannya di SINI


Cik Azie Lucky Follower

Keputusan penuh di SINI

8 comments:

nanakimie said...

tahniah sis:)

minda positif (MP) said...

tahniah nadiah. rezeki baby tu...

So Shy Lady said...

wah rzeki ;)
akak baru skali mnang, nad T_T

transformed housewife said...

tahniah. Knur dah lama tak menang apa2 ni. Maybe masuk pun sikit skrg sbb asyik sibuk dgn kerja2 lain.

kak Erna said...

nadiah alhamdulillah..dah tahniah..banyak yang nadiah menang

Nadiah Sidek said...

nanakimie & MP: tq :)

so shy lady: takpe kak..insyaAllah lain kali akak menang byk pulak ;)

transformed hw: perasan gak kak nur dah jrg join ga/contest

kak erna: alhamdulillah, rezeki :)

kakyong said...

nadiah belum claim lagi hadiah tu.. nanti dah senang & lapang email lah yer..

~ yus ~ said...

Tahniah Nadiah. Akak takde ong kot, susah nak sangkut,malas skrg ni nak join GA..huhu