Pages

Sunday, April 3, 2011

Sepetang di Muzium

Tarikh: 2 April 2011 (Sabtu)
Masa: 1 petang - 4.30 petang
Tempat: University of Nebraska State Museum
Program: Colorful Creature Day


Comel, kan? Ni llama namanya ;)


Safiyyah berkenalan dengan anak llama ^_^


Antara haiwan yang dipamerkan dalam muzium. Ada banyak lagi haiwan tapi tak dapat nak ambil gambar lagi sebab cik Safiyyah melalak-lalak nak keluar -_-"


Happy dapat keluar!


Layan je la anak dara ni kat luar muzium



Saya dan Shakir takde dalam gambar..




.....kami kena tinggal kat rumah! Huwaaaaaa.....benci la. Kenapa la program ni dibuat masa saya dalam pantang?? Nak menyibuk jugak :p

20 comments:

pinky mouse said...

comel kakak safiyyah pakai baju merah macam tu.. bertambah-tambah comel..

yatie chomeyl said...

comel tutu skirt safiyyah. ummi Safiyyah buat sendiri ke?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sabak naaaa kang dah abis pantang leh kuor lalan2..ehhehhe

Bidarulmunir said...

wa....tak takut dia na kat binatang berbulu2...red GAP hood safiyyah ni..apa yg kat baju safiyyah tu..mcm pas masuk muzium ja..

Hamizah said...

haha kesian kena tinggal..sabarlah ye..

Ummimusa said...

Siapa tlg amek gmbr safiyyah dan ayah nya? Cute lah padanan baju safiyyah... Suka... Dan best nya ayah bawa safiyyah keluar jln2 pg muzium...

kak Erna said...

Nadiah..tak pe..nanti bila syakir dah besar sikit..boleh pergi lagi..

fa10 said...

nmpk mcm cuace panas jer bila nmpk safiyyah pakai baju merah tu...

Nadiah,
mintak ampun!!!
akak tak tahu pun nadiah dah dpt baby boy... busy ngan blog contest la ni. TAHNIAH, TAHNIAH!

eB ezrin said...

wahhh bestnyer... anak dara tuh gorges ler in red....
dlm pantang yer?... eB nih suker berjalan gaks... degil kan? ;p

h4ni3 said...

rezeki safiyyah la dapat keluar jalan2 tanpa ummi dia.. hehe

Tupperware Lover said...

safiyyah sangat comellll!!! suka betul baju ngan skirt merah tu... :D
takpe, lepas abis pantang ni, ajak diaorang pi lagi sekali :)
jemput ke blog tupperware saya yer.. banyak design comey2 kali ni.. ada limited edition free gift untuk saper yang nak jadi ahli :)
http://tupperwarefactory.blogspot.com

Nieza said...

Assalam Nadiah...comelnya tgk si kakak tu..laju dh dia berjln tu...dh jadi kakak pandaila bawa diri. btw selamat berpantang yer nadiah...take care:)

Nia said...

Ilama macam unta sikit2 kan..tapi muka dia comel sangat. Tutu Safiyyah tu sangat kiut!!

Nadiah Sidek said...

pinky mouse: mujur tak kena kejar dek lembu :p

yatie: tutu beli..ummi tak reti jahit :p

rose: uhuhu..tak sabarnya nak habis pantang..

bid: sticker tu..dpt masa tgk burung kot sbb kat sticker tu ada gmbr burung (agaknya la :p)

k.hamizah: amboi..gelakkan nadiah ek. akak pun tak lama lagi kena pantang gak..hehe..

ummimusa: entah..tak tanya pulak sape yg tolong ambilkan gmbr tu :p

Nadiah Sidek said...

kak erna: entah akan dibuat lagi ke tak program tu..huhu..

k.fa10: hehe..takpe2..terlambat 2 minggu lebih je

eb: a'ah, dlm pantang..huhu..

h4ni3: biasa dah safiyyah keluar tanpa ummi dia cuma dlm pantang ni saje la tergedik2 nak keluar jgk :p

tupperware lover: tq singgah sini & tinggalkan komen :)

nieza: tq :)

nia: a'ah, tgk gmbr tu baru perasan mula llama comel :)

cikmimmie said...

comeeyyyyynye safiyyah nie..geram sungguh nk cubit pipi dia tue..pipi labuh...hehe

kakyong said...

comelnya safiyyah bertutu merah hati....

~ yus ~ said...

Safiyyah sangat comel berbaju merah...cun!!

husna said...

wah. serba merah!
ada tutu. bertambah comel.

myamyza said...

chumilnye cik safiyyah serbe merah