Pages

Sunday, October 16, 2011

Can you find the mistake?


Nota: Saya dapat ni dari Facebook. Tak pasti siapa empunya yang asal. Kredit padanya :)






12 comments:

eB ezrin said...

ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: tp eB singgah gaks ... tc yer :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

*the tu sampai 2x..

~najwa~ said...

aah, ada 2 'the'...

Myra Jay said...

Perkataan 'the' 2x..

Mula ingatkan No dari 1-9 :)

kakyong said...

baca sekali lalu, tak perasan pun 'the' tu ade 2 kali... ;)

~ yus ~ said...

first time baca, tak perasan pun ada 2x 'the' dua tiga kali tengok baru perasan..:)

Hamizah said...

ha..2 'the'..
(bc komen org lain br prasan)..hehe

Teratak Hami said...

Second time baca baru perasan word THE

Asmara said...

haha.. nice kan! mmg tak perasan pun ada 2x the tu. ;D

h4ni3 said...

haha.. sendiri cari x jumpa.. baca komen orang baru jumpa.. so takleh la reblog.. hehe

Nadiah Sidek said...

eb: thanks for dropping by :)

nuyui: haha..habis semua orang tahu :D

najwa: sendiri nampak ke baca komen yang atas tu? hihi..

MJ: akak pun mula2 ingat nombor2 tu :p

kakyong: mula2 baca memang tak perasan :D

Nadiah Sidek said...

yus: nombor2 tu menipu kita :p

k.hamizah: tak aci! haha..

teratak hami: rasanya semua tak perasan baca kali pertama ;)

asmara: kan? memang tak perasan mula2 tu

h4ni3: hihi..kalau orang tak bagitau jawapannya mesti ingat takde mistake apa2, kan? :D