Pages

Wednesday, July 4, 2012

WW: Good moms



Well, looks like I'm a good mom :p



8 comments:

yatie chomeyl said...

tp klu cenggini, husband akan berleter pulak, dh jadi not a good wife ekekekeke

transformed housewife said...

then we might have unhealthy kids because the unhealthy conditions in the house. hehe

RULZA said...

melihat dengan lebih dalam maksudnya..moms tak sekat anak2 untuk membuat apa saja yang memenuhi fitrah anak2..Siapa ada anak kecik pastinya sehari 5-6 kali mengemas kan..kan..tapi untuk kerja senang biarkan rumah bersepah dan malam sebelum tidur baru kemas...huhu

bila kita tegah anak jangan sepah jangan itu ini. nanti menyekat2 apa yang anak nak buat..

biarkan saja anak BERGEMBIRA dengan kehidupan kanak=kanaknya...

SUAMI pun kenalah jadi GOOD DAD..PLAY and ENJOY masa dengan anak..WHY NOT?? Bukan masalah besar rumah bersepah..

Messy kitchen dan dirty oven mungkin maksudnya kita memasak untuk anak dengan tangan kita sendiri..SATU KEPUASAN..kadang2 terpaksa dapur kotor sekejap sebab nak penuhkan keperluan anak..tambah yang BF kan2..bukan senang nak kemas dan dan tu juga lepas masak..

yess..rumah takkan kemas for the whole day..bila anak2 dah tidur barulah moms boleh start kemas dan bersihkan semua sebelum tidur..

GOOD DAD kenalah tolong juga..

Happy kid pastinya suka buat kotor, suka buat sepah, suka comotkan baju dan suka masakan ibu..

betul tak??

Teratak Hami said...

Akak pun termasuk in the list coz lately sangat MALAS nak buat kerja rumah :-) hehehe ... terbalik dari maksud itu.

KhaiRin : anies said...

..and a special place in heaven awaiting for them!

jemarisuri said...

cam js je..terkena ni..nasib baik dpt encek hemsem yg sporting...^^

Anonymous said...

ibu kena mjadi contoh yg baik utk anak2 kan...

Anonymous said...

ibu kena mjadi contoh yg baik utk anak2 kan...