Pages

Sunday, May 10, 2009

Hadiah Hari Ibu

Hari Ibu tahun lepas suami saya menghadiahkan saya sebuah buku, sekeping kad dan tiga kuntum bunga ros warna pink, merah dan jingga (masa tu baru je dapat tahu yang saya hamil)...






Tahun ni pula saya mendapat sepasang kasut...





Bersama sekeping kad...





Juga sepotong kek!





p/s: hubby dear...thank you so much!




9 comments:

Maryam said...

sweet nya ;)

husna said...

slamat hari ibu tuk kak nadiah comel

kak dora said...

happy mother's day juga utk nadiah....
nanti akak link blog nadiah ok... baru sekrg ada masa nak touch-up blog...

Jiji said...

brownies tu mask dlm mikrowave... panas.. pehtu taruk one vanilla scope.. taruk choc. fudge.. an im done for that day hehehehe@!~

finchfucker said...
This comment has been removed by the author.
studioukmDECTAR said...

Nape tak hadiahkan kasut tumit tinggi...heh...heh...

NaDiaH SiDeK said...

@ jiji: emm..yummy! tp takde microwave la. hehe


@ studioukmDECTAR: kalu dihadiahkn kasut tumit tinggi, alamatnya jd hiasan dlm rak kasut je la..heh

layla_elyas said...

waa..bestnye dapat buku tu..dulu masa amik subject parenting management, lecturer saya ada perkenalkan buku tu..masa tu saya dan suami masih dlm mood honeymoon lagi..teruja sgt nak beli buku tu..tapi xjumpa2 lagi..

Nadiah Sidek said...

layla: akk mmg puas hati la baca buku tu tmbh2 ms tu tgh pregnant..lg la rs enjoy je baca :)