Pages

Friday, June 5, 2009

Kenduri kahwin: Mei-Jun '09

Ramai sungguh kawan-kawan saya yang kahwin dalam bulan Mei-Jun ni tapi saya sekeluarga tak dapat nak memenuhi undangan. Hanya ucapan dikirim sebagai pengganti diri. Entah bila pula la agaknya saya dapat jumpa mereka lagi..hmm..



2 Mei: Irni Eliana Khairuddin & Rihan Mohamad

9 Mei & 31 Mei: Noor Hamdah Musa & Fadhlur Rahman Ismail

30 Mei: Siti Rogayah Bahari & Mohd Afzan Amir Hamzah

30 Mei: Nurul Hajar Azalli & Sabani Pa

31 Mei: Azizah Jumat & Muhammad Azahari Yusak

31 Mei: Nurmaya Mustafa & Mior Sazmer Mohamad Isa

31 Mei: Norlia Md. Noor & Azman Abdullah

31 Mei: Aiza Adlina Abdullah & Zairul Azreen Zainal

31 Mei: Nur Husna Amiruddin & Mohd Anwar Ismail

31 Mei: Nor Syakirah Yacob & Shahril Ikhmal Azman

31 Mei: Noor Syahrina Azween & Syukri

4 Jun: Fadhilah Adzemi & Shukri

6 Jun: Siti Noor Mamat & Mohd Asri Jamaludin

6 Jun: Abdul Hadi Ismail & Amani Abd Karim

6 Jun & 12 Jun: Fatariah Zakaria & Adi Syahid Mohd Ali

7 Jun & 13 Jun: Radieah Mohd Nor & Shaikh Mohd Hizami Shaikh Abd Hadi

13 Jun: Zahariah Dzulkifli & Ariff Yusoff Wanteh Kamal



note: yang saya bold tu maksudnya saya kenal individu tu...


8 comments:

Dayah said...

SALAM
byknye walimah ..dayah sempat jugak la p walimah Adah n Lia...dah ptg waktu tu , sampai kat walimah Adah pun dah 5.30ptg...

NaDiaH SiDeK said...

tu la...byk sgt walimah dlm 2 bln ni tp tak dpt nk gi..

ukmstudio said...

Hmmmm...perempuan memang suka pergi majlis perkahwinan ni, eh! betuk ke???

NaDiaH SiDeK said...

kalau sy, sy mmg suka gi kenduri kawin. tp..bkn ke yg sbnrnya kita wajib gi kalau dijemput? lain la kalau kita mmg tak dpt nk gi..

husna said...

banyaknya kenduri..kat sini pon banyak gak kenduri..tapi bab yang tak best bila g kenduri...nanti orang pakat tanya bila nak kawen..adei.jam

NaDiaH SiDeK said...

hehe..biasa la tu..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

lusa anniversary kami yang ke 5.. dah 5 tahun dah kawin baru baca post ni.. hihihi.. hamdah & fadhlur