Pages

Monday, June 29, 2009

Radix Oriental Cuisine

Dalam duk 'ronda-ronda' blog tadi, saya terbaca pasal Radix Oriental Cuisine kat blog kak Dora. Tak tahu lak saya dah ada restoran tu. Yang saya tahu hanyalah Radix Fried Chicken. Alhamdulillah...semakin berkembang rangkaian HPA. So, kalau ada sape-sape yang suka makan masakan cina boleh la ke ROC tu. Tak payah la ke kedai cina lagi. Walaupun ditulis halal kena ingat juga...halal tu bukan setakat takde b*b* je. Kefahaman non-Muslim tentang maksud halal berbeza. Kalau restoran cina Muslim tu lain la. Jom pakat-pakat ke RFC dan ROC!


sumber



5 comments:

Ummi Hanie said...

salam kak

yessss...sy smemangnyer dh menyahut seruan akk tu ... dlm sebulan lepas sy dan family dah pun ke RFC Sg.Petani..dlm pd tu,nmpk gak Radix Oriental Cuisine tuh ..bgitu class skali nmpk tempatnyer..tertanya2 sy,ape beze dgn RFC?Hmmm..insyaAllah len kali kne g situ plak ! =)

NURUL IZZA said...

kak nadiah..duk promote tu ade ke kt sini ek??kalu ade nak jugak gi melwat.kekekekekeekeke(gelak guling2..):p

NaDiaH SiDeK said...

ummihanie: bagus..bagus!

izza: mana la tahu tak lama lg ada kat sini lak. ehe..

dora said...

waahh.. ni mesti nadiah teringin nak mkn chinese food... ok tak duk sana?? nanti kalau kami ada rezeki lebih boleh la melawat nadiah n family kat sana... :)
take care.

NaDiaH SiDeK said...

idak le teringin chinese food. tlg promote je kak. hehe. so far ok la duk sini lgpun skrg ni summer, tak jauh beza dgn m'sia. kdg2 rs mcm bkn duk kat perantauan je. best2..mai la dtg sini *wink*