Pages

Monday, August 17, 2009

Cheese cake & pizza

Khas kepada semua yang bertanyakan resipi cheese cake dan pizza...

Klik sini untuk dapatkan resipi cheese cake..

Dan di sini bagi resipi pizza..

Saya memang suka cari resipi dari myresipi tu sebab ada sekali laporan masakan dari orang lain yang duk cuba resipi-resipi tu. So, boleh tahu la resipi tu sedap ke tidak. Psstt..tapi kalau masa saya masak tu tak sedap...maksudnya saya la yang tak reti masak jelir

Selamat mencuba ye! kenyit

7 comments:

Diari hidupku said...

wauuu...k yt org pertama bg komen..hehehe..

Ma cih nadiah..nti k yt cuba resipi2 ni yer..

Mysunshine Gift Shop said...

salam tuan rumah,

I'm doing 'Say it with cupcakes' - charity drive. I work together with my sahabat in TM, Jules, eksekutif suri (serunding) & ummikusayang

Part if our sale goes to the orphanage home. you can see the list in my blog. mysunshine2u.blogspot.com or mysunshine-cupcakes.blogspot.com

if sudi pls share this with all your friends & relative.

appreciate your help

zar

.:TiNi:. said...

oo..macam tu..
tini pulak, kalau tini try resepi tu tak sedap, tu maksudnya bukan tini tak reti masak.
cuma.....masa tengah masak tu kadang2 bad mood ataupun tension ataupun tgh ngantuk ke.. tu yg try resepi tu tak jadi tu..hihih ;)

p/s: ayat2 cover :p

Mama Safiyyah said...

you've been tagged

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak..terima kasih sharekan resepi..smua bahan n cara nk buat nya senang..

NaDiaH SiDeK said...

diari hidupku: cuba..jgn tak cuba!

mysunshine: i'll visit ur page later :)

tini: oo..cmtu kite nk tukar gak la. kalau tak sedap tu maknanya kite sengaja wat gitu...supaya tak disuruh wat lg. wakaka

mama safiyyah: huhu..looks like i've got homework to do. insyaAllah nnt sy wat ye ;)

ummuAS: mmg akk pilih resipi yg mudah2 je pun..senang..hehe

cik oryza said...

laa...myresepi ke..sy pun slalu bukak yg itu.. alamak, nnti makanan sy msti sama ngan kak nadiah punye..hikhik