Pages

Saturday, August 1, 2009

Contest Catatan Ibu (Jom Main Air Bersama..!!!)

Jom join Contest Catatan Ibu (Jom Main Air Bersama...!!!)! Bermula 3 Ogos hingga 23 Ogos 2009, 12 tengahari waktu Malaysia. Hehe...saya tolong kak yong promote 1st contest yang kak yong buat ni je...tak jadi peserta pun...lagipun tak layak...memandangkan saya takde anak yang berusia 1-4 tahun. Pssttt...untuk makluman, saya la salah seorang juri untuk contest ni (lihat di sidebar kanan...bawah daripada shoutbox). Rasuah-rasuah tak main ye...tak baik tau..! takbole


Untuk maklumat tambahan atau nak tahu syarat-syarat penyertaan...sila la ke blog kak yong. Mana la tahu kot-kot ada rezeki boleh menang. Kalau nak tahu hadiah apa yang bakal dimenangi...jengah juga la di blog kak yong. Saya malas la nak copy paste.. jelir


p/s: suka la saya tarikh 23 Ogos tu tercatat di banner contest kak yong tu - birthdate saya tu! celebrate ehe...saje je nak bagitau...kot-kot la ada yang baik hati nak bagi birthday gift kat saya sengihnampakgigi

7 comments:

ibu_arifa said...

hohoho...23hb tu birthday ker? saya 26hb ogos...muda 3 hari lah nih... hihihi
bagus2..juri tak mau rasuah2.. peace!!

kakyong said...

Thanks nadiah..

weiii.. ade yg sambut besday on 23 Aug yer... ibu arifa pun ogos juger...

nak antor hadiah jauh ler.. nanti ku bagi kek alamaya... nak brp tingkat?!!!
atau nanti ku google foto pulut kuning bertingkat... ihikkksss..

Zuhaini said...

oh.. juri ye..? leh la kita makan-makan ke.. hihi :) (nasib baik jauh! kalau dekat sure aku dah ajak hang!) :)

anyway, 23 ogos ya..? adik saya dan mak saya 20 ogos! :)

NaDiaH SiDeK said...

ibu arifa: oh..26hb ye? happy b'day in advance! :)

kakyong: ala..sekali-sekala apa salahnya pos hadiah jauh2. ehe..

zuhaini: hehe..itu la..nasib baik jauh, kn? kalau tak..mesti awk dh 'suap' kite dh :P

husna said...

jauh. susah nak hantaq hadiah..ngeee

NaDiaH SiDeK said...

husna: apa susahnya..pos je *wink*

ummuabdullahsyaakir said...

Kak,moga jadi juri yang terbaik yea ^_^