Pages

Friday, July 31, 2009

Online Best Friend Award

Dapat award dan tag dari Ummi Hanie. Thank you Ummi Hanie!



Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
  1. Ada 3 orang anak...seorang puteri dan 2 orang putera
  2. Umurnya baru 25 tahun (muda 2 tahun dari saya)
  3. Seawal 18 tahun dah bersuami (zaman sekarang ni jarang jumpa anak gadis yang kahwin seawal Ummi Hanie, kan?)
  4. Tahun ini adalah tahun ke-7 ulangtahun perkahwinannya! - tahniah Ummi Hanie..semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat..
  5. Sedang menunggu hari untuk dapat zuriat ke-4! - mudah-mudahan dipermudahkan masa bersalin nanti

Note down 10 interesting facts about yourself or your hobbies

.: aci ye skip yang ni..dulu dah pernah buat, malas nak buat lagi dan takde apa yang menarik untuk diceritakan jelir



Pick your 10 most deserving receipients and describe them

.: yang bab describe tu pun aci ye skip jugak. Kalau nak tahu pasal mereka...terjah je blog mereka .
  1. ummuabdullahsyaakir
  2. ashanas
  3. kak mirah
  4. mummy Faridah
  5. yatie chomeyl (walaupun Ummi Hanie dah bagi...nak bagi jugak...combine je sekali dengan Ummi Hanie tu. ehe..)
  6. ibu Alia
  7. kak yong (sama jugak macam yatie...combine sekali la ek kak yong kenyit)
  8. ummi Khayra
  9. ummi Salsabila (sama jugak macam Ummi Hanie dan kak yong sengihnampakgigi)
  10. kak Dora

6 comments:

yatie chomeyl said...

hehe...tenku bg award ni...ok2x, combine skali dgn umie hanie ;)

kakyong said...

thanks for the award.. kakyong ni dah tahap maksima, hutang award & tag yg menimbun2...

Insya Allah.. kakyong amik link dulu... ;)

AshAnas said...

thanks for the award... nnti busy la kite ssame ek... hehe...

UmmiKhayra said...

thank you for the award.. :) nanti UK amik ye... :) kalau lambat jangan kecik hati ye :D busy sikit lately nih.. :)

NaDiaH SiDeK said...

yatie: u're welcome! :)

kakyong: hehe..takpe2..fhm ;)

ashanas: u're welcome! :)

ummikhayra: takpe..nnt senang2 tepek la ;)

ummuabdullahsyaakir said...

terima kasih kak..saya ambik dlu nnt saya buat n tampal yea