Pages

Tuesday, July 28, 2009

Ke Saint Elizabeth Medical Plaza

Pagi tadi kami ke Saint Elizabeth Medical Plaza...X-ray kepala Safiyyah. Result belum dapat lagi. Nanti Doktor akan contact kemudian. Harap-harapnya takde apa-apa la keabnormalan kat kepala Safiyyah tu..

Sekejap je berurusan di sana. Termasuk urusan pendaftaran dan X-ray, makan masa dalam setengah jam je. Pastu kami pun ambil kesempatan bergambar di kawasan luar hospital..





Cantik-cantik bunga-bunga yang ada kat situ..


Sebijik macam bunga raya tapi saiznya berganda besarnya.Mungkin sama spesies dengan bunga raya kot...entah la..tak reti la pasal spesies-spesies ni


Warna bunga ni sungguh memikat hati






Di kawasan tasik bersebelahan Saint Elizabeth..

Safiyyah 'buat muka'










Sekian aje untuk kali ini. Malas nak taip banyak-banyak :p. InsyaAllah ketemu di lain masa ;)

9 comments:

Zuhaini said...

saya harap everything is ok...

(tapi nak tanya,kenapa kena xray kepala safiyah...? apasal ya..?)

anyway, kenapa pic mama dia kecik no.. tak puas kami nak nengok.. haha :)

AshAnas said...

hope everything will be okay la kan... insya'Allah..
nadiah, kt xsmpt lg nak jelajah blog ni... erm, knp dgn kepala safiyyah ek? hope tade pape yg serious...

yatie chomeyl said...

salam nadiyah,

nape kena scan kpl baby safiyyah? mmg prosedur kat sana erk?

btw, kalau u nak tutorial in how to insert smilies in your post, leh refer here --> http://www.blogspottutorial.com/2008/01/add-yahoo-messenger-emoticons-to-blog.html

i tiru step by step kat situ je :)

sya said...

salam nadiyah,
safiyyah macam mana? dah ok?
terima kasih singgah blog saya ye..
:)

Mummy Faridah said...

Slm. Aikkk.. nape ngn Safiyyah?

cik oryza said...

insya allah xde ape tu...biasa kan sebab baby slalu tido je..

akak, bunga yg kt gmbr no-3 tu kite bole tanam kat farm town kan? huhu

NaDiaH SiDeK said...

zuhaini, ashanas, yatie, sya & mummy faridah:

ari tu ms di klinik (people's health center)..doktor suggest kepala safiyyah di x-ray sbb kepalanya agak flat dan bila diukur lilit kepalanya pun, kepalanya agak kecil. doktor takut kalau2 tulang tengkoraknya ada problem yg akan menjejaskan pembesaran otaknya. sbb tu la wat x-ray. hrp2nya takde pape la..


cik oryza: mdh2annya gitu la..

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak,harap2 safiyyah tak ape2...suka tgk dia buat muka mcm tu...comel sgt.

Akk ni kecik comel yea ^_^

NaDiaH SiDeK said...

ummuAS: hrp2 mmg takde apa la. ngee..mmg kecik pun ;)