Pages

Tuesday, May 29, 2012

Mimik muka yang dibuat-buat

Muka sedih


Muka comel


Kedua-duanya mimik muka yang memang dibuat-buat. Tak tahu la mana dia belajar buat mimik muka. Pandai pula tu buat muka sedih siap dengan nada sedihnya sekali ^_^. Belum sempat lagi nak rakam. Yang 2 gambar tu pun, lepas beberapa kali percubaan baru dapat yang elok sikit.

Mula-mula dia pandai buat muka comel tu dulu. Lepas tu baru pandai buat muka sedih. Kalau nak minta perhatian atau nak orang (biasanya ummi atau kak long dia) kesiankan dia...dia buat la muka sedih tu. Konon-konon nak buat macam gaya nak menangis tapi tak jadi pun ^_^.

23 comments:

Puan Lavender said...

:)
Perangai sape tu... umi ke papa dia?
Hati tengah marah bila tengok gelagatm acam tu terus jadi sejuk.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alolololo cute nyer
muka chomell sampai mata kena tutup ekkk...gg ada 2 auwwww

lina said...

Allah sgt comel...

mimmie said...

alahai comelnyeee..

RULZA said...

comelnye..:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Comel sungguh tengok mimik muka comel tu... geram... rasa nak cubit pipi tu..

sweet life said...

aloooohh comeinyer gigi 2 kerat tuh..

yatie chomeyl said...

mesti kak safiyyah yg ajar shakir ni

nanakimie said...

geram nya aih shakir neh:)

KhaiRin : anies said...

geget karang!

Asmara said...

ala chomelnyerr... geram!

Nia Ridzwan said...

comelnya akak akak :)

btw, nampak kat ticket. harini dia 1 year old eh? sanah helwah shakir :)

Papa Mifz said...

budak2 mmg pandai sgt buat mimik2 muka nih...hehe

~cik atin~ said...

comey :D

Teratak Hami said...

comel.. comel .. klu time marah, boleh cair tengok.

Nur-nba said...

Shakir nak ambil hati Nadiah tu.. Lepas ni nanti dia boleh praktikkan time nak barang2 mainan.. hehe..

h4ni3 said...

alolorrr comelnya shakir
muka cedih + manja yg tak tahan tengok tu
hehe

Nad @ MamaZakwanNayli said...

shakir,
awak sangat comel! ^_^

Lady Lavender said...

hahaa...comeyyy sungguh! memang budak2 sebaya ni pandai buat memek muka. Paling tak tahan tengok gigi kecik 2 batang tu hihi..

Nida said...

Ni yg buat Kak Nida tak sabar ada baby..hehe

Hanis MY said...

ish comelnyaaa geram tgk!

~ yus ~ said...

alolo, sweetnya tgk muka Syakir dgn memek muka comel tu, rasa nak cubit je...hehe

Nur-nba said...

Terima kasih Nadiah atas ucapanmu.. Akak dah add Nadiah dalam fb.. :)