Pages

Monday, June 4, 2012

Selamat jalan Syafiq!

Dah berkurang seorang warga Melayu di Lincoln ni. Setelah 3 tahun di sini, Syafiq akhirnya pulang ke Malaysia pagi tadi. InsyaAllah tahun depan giliran kami pula menyusul :).


Suami saya jadi wakil keluarga kami menghantar Syafiq ke lapangan terbang. Ikut hati mahu sahaja turut mengiringi tapi anak-anak masih lena diulit mimpi ketika itu. Awal pagi flight Syafiq, jam 6 pagi tapi ditakdirkan flight ditunda ke jam 8.30 pagi




Syafiq diapit teman-teman serumahnya


Selamat jalan Syafiq! Semoga dipermudahkan segala urusan.
InsyaAllah jumpa di Malaysia nanti



6 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ramai dah nak blk for gud ni
weols kat sini pun hjng thn ni pun ramai dah nak blk...sadis betui...weols jer tak balik2 for gud ni ...nangesss uwaaaa @.@

Kak Aya said...

salam, mesti sedih bila kita berpisah setelah beberapa tahun hidup di perantauan.

KhaiRin : anies said...

means, pasni mmg x jumpa lg la yek?

Cik Siti Hajar said...

tak sabarnye nak jumpe Shakir next year... >.*

Asmara said...

jumpa Nadiah tahun depan jugak. hehe.. InsyaAllah..:)

Teratak Hami said...

kat sana 3 tahun je ke?