Pages

Thursday, February 10, 2011

Kemenangan di bulan Januari 2011

Alhamdulillah, bulan Januari lepas saya menang 3 giveaway dan 3 contest ^_^


GA-CCK Hitam Itu Menawan

Ni dapat hadiah saguhati. Gambar yang saya pertaruhkan dalam kotak merah tu (bawah sekali belah kiri. Keputusan penuhnya di SINI


Contest Senyuman Manis Nampak Gigi

Yang ni pulak saya dapat tempat ke-2 bagi kategori lebih daripada seorang. Gambar mana yang saya pertandingkan sila cari sendiri..ngee. Link pengumuman pemenang contest dah takde dah...penganjur contest dah delete kot. Saya print screen emel tu je la


Syamila's Giveaway

Giveaway ni la yang saya dapat cloth diaper tu. Keputusan penuh di SINI


Adrini's First Anniversary Contest

Tak sangka ada rezeki juga saya menang contest ni (keputusan penuh boleh tengok SINI)...hadiahnya banyak! Untuk tempat ke-3, ni yang saya dapat:

1 bottle of 5cc Perfume For All worth RM28

1 piece of Babyland Cloth Diaper worth RM27 from Fxonline

1 anklet by Bonita Club worth RM50

A voucher from Bling Buubies worth RM20

1 mini T car sticker from ClothDnZ worth RM19



GA Adhwa Fashion

Keputusan penuh di SINI


Happy Baby Contest

Safiyyah dapat tempat ke-2 untuk kategori B (2-4 tahun) ^_^. Nak tahu pemenang-pemenang yang lain boleh tengok SINI



p/s: beberapa hari ni kurang rajin pulak nak join giveaway/contest. Nak update blog ni pun rasa liat je. Dah terbang ke mana la mood berblog saya ni...?

p/p/s: mood swing ada kaitan ke dengan 3rd trimester? Seminggu dua ni rasa macam tak betul je. Angin takde, ribut pun takde, tiba-tiba je moody..huhu. Rasa nak tidur je sepanjang hari, tak nak buat apa-apa dan tak nak fikir apa-apa. Tak sukanya rasa macam ni :(

13 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Congratz Nadiah!!! Wah wah wah...bagus! :D

Tyra Hanim said...

murah rezeki adik safiah kan akak?

Rilex kak, Mood swing tu biase (=

yatie chomeyl said...

sama la kita, minggu ni x join GA lg..nk upodate blog pun jenuh paksa diri ngadap lappy perah idea. agaknya writer's block melanda kot nih

Izan Ishak said...

murah rezki nadiah n anak2~
mood k.izan pun tak menentu skrg mengalahkan org peknen plak...hikhik~

Lady Lavender said...

tahniah nadiah..lepas ni joint byk2 lagi:-)

Chik Na said...

rajin sungguh join contest..ingat akak pun nak cuba join contest banyak banyak jugaklah

nonie said...

salam..wah murah rezeki...nonie selalu xsempat nk join contest..penah sekali jer dapat hihi..

sweet life said...

salam kak nadiah...
congrats for your contest..
saya dah buat 25 perkara tentang saya ...^^...

ibunaznoy said...

tahniah,dpt byk hadiah ye..murah rezki..

dh 3rd trimester ye,xlama dah..take care!

Nadiah Sidek said...

sis love: hehe..

tyra: masalahnya tak syok la bila mood swing ni..huhu..

yatie: kita dua je kot yg mcm tu :p

k.izan: hihi..ada jgk nadiah geng mood tak betul

lady lavender: akk tak nak join ke? :)

Nadiah Sidek said...

chik na: jom2 join ramai2 ;)

nonie: ada masa nnt join la..saya join yg senang2 je pun..yg kena perah2 otak ni malas join :p

sweet life: akak terjah dah..ehe..

ibunaznoy: doakan saya dipermudahkan masa bersalin nnt ye..

kakyong said...

tahniah nadiah.. byk tu menang nya...

kakyong yg tak pregnant ni pun kdg2 tak de mood nak buat n3 GA.. dr tengahari td dok baring2 jer dgn anak2.. petang ni baru ade angin nak berBW..

boundaries said...

tahniah.....ni mmemang bidang akak la^_^