Pages

Sunday, February 6, 2011

Safiyyah & her imaginary trampoline

Lama dah saya tak letak video Safiyyah kat blog ni. Kali ni meh layan Safiyyah melompat atas 'trampoline' pulak *wink*



Ada sesiapa nak join Safiyyah sekali? Ehe..


Selain melukis, memanjat...tu la aktiviti kegemaran Safiyyah...melompat! Kalau bukan atas tilam, atas 'trampoline' tu la yang dilompatnya. Kusyen tengah tu mesti diturunkan kalau dia nak melompat kat situ. Yang bahagian tengah tu, springnya dah lembut...tu yang Safiyyah suka lompat kat situ. Lama pulak tu dia melompat, tak letih-letih. Saya yang tengok pulak rasa letih

24 comments:

Izan Ishak said...

hebatnya safiyyah lompat2 kat trampoline tu~ hikhik

Confession of a Coffeeholic Momma said...

kita nampak benda ni cam serabut, but medical wise (if tempat tu selamat lah), its good for budak tu punye balancing & entah apa benda yg ada dlm telinga tu lah.

so layan aje.........

AshAnas said...

bagus la safiyyah suka lompat... ade kajian ckp bdk2 yg melompat cmni sejak kecil akan jadi tinggi... hehe...

yatie chomeyl said...

x letih pun dia, energetic betol ;)

nanakimie said...

hehe..comey:)isau je jatuh..

cikmimmie said...

comey..

ummu muhammad said...

comel sgt safiyyah... ;)

~najwa~ said...

kakak jangan ter'lompat atas adik ye nanti ;)

bidarulmunir said...

macam budak besaq pulak nampak dalam video ni...

kakyong said...

anis dan aliya pun suka melompat2 camni.. selalunya atas katil la.. kdg2 dah elok kemas, habis deme lunyaikan... nak marah pun x leh, sbb depa seronok benor dpt main lompat2.. kalo kat rumah opahnya, depa buat main lompat2 atas sofa.. hhahahha, siap la kena marah dgn makcik nya..

bagus la safiyyah.. at least sofa tu besar.. & pandai plak tu dia balancing... ;)

kak Erna said...

As salam nadiah..
memang lincah saffiyah melompat..
budak2 kan belum tau letih..
tapi kalau la makcik ni yang boleh melompat tanpa henti maca saffiyah tu...boleh kurus ni..

Ros Illiyyuun said...

Salam...

...mesti ikut perangai uminya masa dulu2 ni...hehehe

makcikrehan KJB said...

kalau makcik join safiyyah melompat, alamatnya minggu depan papa dia kena pi beli sofa baru!

fa10 said...

k.fa10 ni jrg2 geramkan budak tp bila tgk safiyyah n gelagatnya rasa nak peluk2 jer... cute pulak tu!

Nida said...

salam..

Dulu rasanya baby lagi Safiyyah.. cepatnya masa berlalu, rupa2nya dah pandai melompat laa ni..

Ummi Salsabila said...

aunty nak join sekali jugak!
makin lama mkin laju dia lompat..

Affieza said...

Seronoknya Safiyyah mlompat...hehe

NzA said...

exercise nk sihatkan badan tu....

Nadiah Sidek said...

k.izan: hobi dia tu..hehe..

mama miya: yup, tang balancing tu mmg setuju

ashanas: nnt kita tgk betul ke tak ek kajian tu..hehe..

yatie: ummi dia yg tgk rasa letih :p

nanakimie: pernah je jatuh tapi tak pernah serik

cikmimmie: :)

Nadiah Sidek said...

ummu muhammad: alhamdulillah. terima kasih :)

najwa: hoho..mmg kena jaga2 nnt

bid: akak pun kdg2 tgk dia mcm dah besar je..heh

kakyong: diorang bertiga boleh jadi geng la ;)

kak erna: tu la kak..mmg tak tau letih

k.ros: hihi..rasanya ummi dia takde lompat2 mcm tu. ummi dia sopan santun..eheh..

Nadiah Sidek said...

MR: hehe..

k.fa10: :)

k.nida: lama dah dia pandai melompat..nadiah je tak tulis kat blog :)

ummi salsabila: jom2!

affieza: tak nak join sekali ke? hehe..

k.nza: terlebih2 sgt exercise dah tu

Lady Lavender said...

patut le safiyyah slim, exercise yg berkesan hiihii..agak2 kalo makcik yg buat camni boleh slim cam safiyyah takk??

husna said...

mmg sungguh2 safiyyah lompat.
ckp kat safiyyah makcik husna ni pon nak join lompat. tp takut sekali lompat rosak terus sofa tu.

idasm said...

mmg aktif safiyyah ni kan...

comel sungguh!!!!