Pages

Friday, November 30, 2012

Gelagat S dan S sewaktu thanksgiving dinner

Sama seperti tahun lepas, drum inilah yang menarik perhatian Safiyyah.


Tahun ni, selain drum, gitar Wii ini juga mencuri perhatian Safiyyah.


Sesi memanaskan badan depan unggun api :).


Julie main hula hoop, Safiyyah pun sibuk juga nak main. Tak reti buat sendiri, suruh orang pusing-pusingkan pula gelung tu di badannya :p.


Giliran Shakir pula mencuba ^_^. Yang seorang lagi ni Eshaal namanya. Pakistani :).



Masing-masing buat macam rumah sendiri :p.


Ada hati nak work out anak teruna ni. Tak padan dengan kenit ^_^.


Entah apalah yang dibuat budak bertiga tu...



Take a break ;).


Anak teruna ni orang sibuk berkemas, dia minta makan pula lagi. Lapar baliklah tu lepas main.



6 comments:

Jemari_Suri said...

seronok tengok anak2 membesar di depan mata kan...tak sedar dah besar rupanya...hihi

Acik Erna said...

assalam Nadiah..suka tengok gelagat anak2 nadiah yang comel ni

Oyis said...

ni yg rumah SV suami nadiha tu ke? bagusnya dia, very child-friendly. jrg omputih (yg saya kenal la), kasi budak2 sentuh brg2 dlm rumah diorg. but mmg tabik la pada dia, bkn saja jemput student dia dtg mkn kat umah dia, semua ahli keluarag student tu(termasuk yg kecik molek), dia rai sepenuhnya.

Oyis said...

alamak, typo. nadiah jd nadiha plak. sorry!

Deq's Qienz said...

wahhh bestla,.tgk telatah anak².

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

suka tengok telatah dua badik ni..chomell!