Pages

Wednesday, December 26, 2012

WW: Like sister, like brother

Safiyyah; 27 bulan


Shakir; 21 bulan


15 comments:

nanakimie said...
This comment has been removed by the author.
nanakimie said...

hehe......sian si adik terpaksa menjengket:)

Mixed-family in da house.... said...

huh, penat main salji ke 2 beradik ni ?

nadiah, nak tnya, haritu ada beli buku kat amazon kan? ok ek service dia? macam nak beli juga dari sini, tapi tak tahu ok ke tak ker....

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

hahahha janji lena tak gitu shakir dan syafiyah... :D

Anonymous said...

memang sweet bila ank kite tido cam ni...

Nad @ MamaZN said...

Adrk bradek.... :)

Teratak Hami said...

Mak bapak mereka pun camni ke? hehe ..

Jemarisuri said...

penat sgt ke tu...hikhik..
blh plak tertido camtu...tp still sweet...^^

Chik Att said...

Hahahah cuteee ....

Nur-nba said...

Wah style yang sama.. Mengantuk benar tu.. hehe

All about a journal said...

hahah terbaik la double S ni... Untung dapat capture and compare precious moment macam ni...

Ni mcm genetik keturunan je kan? hehehe....

Kamalia said...

salam wbt nadiah..
sellau tgok kat fb je gmabar anak berdua ni, dah lama tak jenguk kat sini..
bestnya kalau diorg boleh tido sendiri mcm ni..anak2 akak semuanya nak kena dodoi bagai..
psssttt.tahniah, dah nak masuk 3 org dah ye.

transformed housewife said...

HEHE SAMA GAYA TIDUR.

nurbijen said...

so sweet... senangnya mereka tidur, sambil berdiri lagi :)

Deq's Qienz said...

alahaii kiutnyaa..tido mereka serupa ek..