Pages

Sunday, December 30, 2012

Malaysia...here we come!

InsyaAllah, 10 Januari 2013 akan memulakan pelayaran. Nantikan kami di sana ye!


Kami = kotak-kotak ini :p. Ye, hanya kotak-kotak ini yang akan berangkat ke Malaysia. Tuan rumah sementara kepada kotak-kotak ni tak turut serta. Lebih menyedihkan, kesemuanya barang-barang orang. Barang-barang sendiri tak ada. Kesian, kan? :p


Macam-macam barang ada dalam kotak-kotak berkenaan...

  • Corelle
  • Corningware
  • T-fal (Tefal)
  • Pyrex
  • Kitchen Aid
  • Coach


Ada yang berkenan dengan barang-barang berkenaan? :)


Jejaka-jejaka gagah perkasa yang membantu mengangkat kotak-kotak masuk ke dalam van untuk dihantar ke Denver, Colorado sebelum naik ke kapal 10 Januari ini. Terima kasih Aizuddin, JJ, Rahman, Muaz dan Hanafi!



Nota:

  1. InsyaAllah, dalam bulan Mac 2013 kotak-kotak tersebut akan tiba di Malaysia.
  2. Next shipping: pertengahan Februari 2013, insyaAllah :). Mahu kirim? Jangan kirim dengan air liur sahaja sudahlah. Kirim dengan air liur, dapat air liur jugalah..hihi..


16 comments:

shila said...

wah... kak nadiah, nak kirim juga ;P

ibu MZW @ farah idayu said...

Assalam...nadiah ade buat online shop ke? saya nak kirim corelle ngan pyrex laa...leh bg add blogshop?? nk tgk mana yg berkenan..hehehe...

Teratak Hami said...

Ingatkan tuan2 punye kotak nak balik sama :-)

Nadiah, sediakan le blog, boleh kami pilih2 dan cuci2 mata.

Nad @ MamaZN said...

Wah! Boleh kirim ke? Hihi

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah Nadiah kalau macam tu akak nak krim corelle dgn queen Ann boleh... bagi akak no akaun nati akan bank in kan duit nya... :D

Anonymous said...

wah boleh kirimke..

Lin said...

klu nk order baju baby boleh ke? :D

sweet life said...

saya nak kirim air liur lah...
nak kirim salam sayang kat anak2 yang comei tu.. hehe

Anonymous said...

klu kirim nnti susah pulak nadiah nk bawak balik m'sia kan... x pa la yg penting nadiah bwk kami pic2 yang menarik kt sana... lom puas rasanya pic2 yg nad bgi kite org... bila tgok blog nad ni dh cam kite org duk sama d sana pulak... he he he.. brangan je akak nikan.... apa2 pun yg penting nad n family sihat....

nurbijen said...

Ingatkan nak dah nak balik M'sia, baru jer nak jeles... ekekekek

Oyis said...

nadiah balik for good bila ye jangkaan nya?

Affieza said...

Igtkan brg2 akak...hihi

transformed housewife said...

byk tu brg2.

Deq's Qienz said...

wahhh welcem back sis..rasa tak sabo la sgt kan nk blik tmpt asal..kan..kan..

nanakimie said...

wah,banyak tu orang kirim,heee....

mirah said...

wah bestnya tu. camne kalau nak kirim? hehe