Pages

Wednesday, December 5, 2012

WW: Salah fesyen



Bagi tudung tak nak pakai, kopiah Shakir pula yang sibuk dipakainya :p.


10 comments:

Mixed-family in da house.... said...

tak apo lah safiyyah kan.....fesyen budak kecik namanya ni umi....hehhehe

Nad @ MamaZN said...

Mangsa fesyen ni ;)

Nida Mohd said...

hihihi..saje nak test kot nk tgk comel tak dia pakai..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hihihi.. ada2 jer kak long ni :D

transformed housewife said...

biasalah budak. nak mencuba. hehe

Siti Asiah said...

senang ye Safiyyah pakai kopiah Syakir tu, amik je ltak kat kpla...:)

♥MAMASYAZA♥ said...

takpela tu sementara nak besar...hehehehe

nanakimie said...

hehe....baru la nampak lain daripada lain kan safiyah:)

Teratak Hami said...

tgh cipta idea tu .. :-)
Pegang belt utk apa plak tu?

Izan Ishak said...

kalau kat umah ni ada yg sibuk try tudung ummi... apa2 jelah kan.